Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> keuken meubelen >> Content

Hoe maak je een Split Pantry

Split pantry's zijn pantry kasten die dezelfde dubbele deur principe dat staldeuren te gebruiken , behalve in plaats van gebruik van een vriendelijke paarden porren zijn hoofd uit , heb je bieten blik op de bovenste plank voor een gemakkelijke toegang . U kunt deze split pantry's overal te plaatsen in de keuken , en aan te passen in elk formaat door simpelweg het aanpassen van de afmetingen van het frame. U kunt het aandeel van de deuren aan te passen als goed, om even grote deuren of zelfs vele kleinere deuren hebben . Wat je nodig hebt Pagina 2 multiplex platen , 1/2-by-12-by-48-inch
multiplex, 1/2-by-12-by-24-inch
Drill < br > Boren
houtschroeven , 2 -inch
multiplex, 1 - op - 12 -by - 24 - inch
multiplex, 1/2-by-24-by-49-inch < br > multiplex, scharnieren 1/2-by-13-by-24-inch
5 side - mount kast
houtschroeven , 1/2-inch
multiplex, 1/2-by-36 -by - 24 - inch
Multiplex legborden , 1/2-by-12-by-23-inch
Pinnen
Toon meer instructies
1

Hold twee 1/2-by-12-by-48-inch planken evenwijdig aan elkaar op hun langere , dunnere zijden ; je kan iemands hulp nodig hebben . Houd de planken ongeveer twee meter uit elkaar , omdat dit de zijkanten van de bijkeuken . Stel een 1/2-by-12-by-24-inch plank tegen een paar van de zijkant bord eindigt , zodat de randen van alle drie borden zijn zelfs met elkaar. Kopen van 2

Boor gaten in dit nieuwe bestuur, dat is de top board, afstand van elkaar elke 4 centimeter naar beneden in de zijkant bord . Boor vier gaten aan elke kant boord voor een totaal van acht gaten . Bevestig de drie platen samen met schroeven 2 inch houtschroeven in elk gat .
3

Herhaal aan de andere kant van de zijpanelen met een 1 - op - 12 - by - 24 - inch boord . Beschouw dit bord de onderste plank .

Zet
4 een 1/2-by-24-by-49-inch bord op het frame , strek de randen en boorgaten omheen , tussenruimte om de 12 duim naar beneden in het frame planken . Bevestig dit bord , dat is de achterste plank , aan het frame planken gebruik van 2 -inch hout schroeven .
5

Flip de pantry op en regelen een 1/2-by-13-by-24- inch multiplex en een 1/2-by-36-by-24-inch multiplex naast elkaar over het frame . Plaats de kleinere kaart aan de bovenkant van de pantry en de grotere raad dichter bij de basis. Schuif twee side - mount kast scharnieren tussen de kleinere raad van bestuur en het zijpaneel van de bijkeuken . Markeren hun schroefgaten , het opheffen van de kleinere raad indien nodig. Boor gaten bij elke streep en zet de scharnieren aan de kleinere raad van bestuur en de zijkant bord met behulp van 1/2-inch houtschroeven . Herhaal dit met de grotere bord en drie side -mount kast scharnieren .
6

Sta de bijkeuken rechtop . Laat een 1/2-by-12-by-23-inch bord binnen de pantry op de beoogde positie van een plank . Markeer waar de plank bord raakt elke kant bord . Boor twee gaten in elke kant boord op de markering niveau . Vul elk gat met een stift . Zet de plank op de haringen. Herhaal dit voor elke vereiste plank.


From:http://tuin.98905.com/furniture/kitchen-furniture/1002001743.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.