Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Kids Furniture >> Content

Over Play Tenten

Spelen tenten zijn prachtig speelgoed voor kinderen , waardoor voor uren creatief spel . Kinderen kunnen ze gebruiken op een regenachtige dag voor een doen alsof teddybeer kamp -out , of vrienden uit en maak er een super - geheim clubhuis. De toepassingen worden slechts beperkt door imagination.They van een kind zijn eenvoudig in te stellen door volwassenen en hoeven niet te worden ingezet beneden . Hun lichtgewicht constructie ( gewoonlijk uit dunne nylon ) is het meest geschikt voor indoor speeltuinen , maar ze kunnen naar buiten worden genomen indien zorgvuldig gebruikt . Soorten

Mini kamptent : Deze zien er net als de real thing , kleiner voor de pre-school set

Tee- pee tenten : . Zien eruit als een kleine versie van de sorteren gebruikt door Indianen uit op de vlakten

bed tenten : . . Dit type wordt gerangschikt om meer dan een full-sized bed , met de matras in de tent voor de veiligheid

tent en tunnel stelt : Dit zijn spel tenten met crawl - hoewel tunnels . Bevestig twee tenten bij elkaar voor meer plezier

Homemade tenten : . . Dit is de originele toneelstuk tent , gemaakt met lakens boven een tafel of stoelen
Grootte
< p> Play tenten zijn gemaakt voor kleine kinderen en zijn over het algemeen ongeveer 4 meter in het vierkant en 4 meter hoog . Deze tenten zijn gemaakt voor gebruik binnenshuis en kan in een woonkamer of andere overdekte speeltuin . Tenten met tunnels zal meer ruimte nodig hebben . Zelfgemaakte tenten kan elke grootte zijn, afhankelijk van uw gebouw ' materiaal ' en verbeelding .
Functie

Speel tenten zijn creatief speelgoed voor jonge kinderen . Het helpt ze gebruiken hun fantasie als ze spelen doen alsof met de tent . het kan een fort , een geheime schuilplaats , een raket of gewoon een tent voor kamperen in het doen alsof buiten . Kinderen kunnen het plezier van een clubhuis hebben op een regenachtige dag in een spelen tent gooide binnenshuis .

ze kunnen ook gebruikt worden voor de praktijk kamperen in de achtertuin . Speel tenten zijn niet weer strak , dus ze worden niet aanbevolen voor het slapen tijdens echte kamp - outs .
< br >
Features

Veel speelgelegenheid tenten zijn kleiner , kleurrijker , indoor versies van echte tenten . Zij over het algemeen geen ritsen of gaas hebben voor de veiligheid en een betere ventilatie . Play tenten zijn meestal gesloten met klittenband of banden , die makkelijker te manipuleren dan ritsen voor kleine kinderen. Moderne play tenten opgezet met shock - snoer tentstokken en geen touw of tentharingen nodig.
Overwegingen

Zorg ervoor dat u voldoende lege ruimte in een kamer voordat het opzetten van een toneelstuk tent indoors.Use voorzichtig bij zodat kinderen met huisdieren te spelen in een toneelstuk tent . Het dier kon gevangen voelen en word aggressive.Play tenten zijn gemaakt voor gebruik binnenshuis , maar met zorg buiten kan worden gebruikt . Gebruik ze niet buiten te gebruiken op een winderige dag , of een lege tent kon wegblazen . Zet ze niet op beton.


From:http://tuin.98905.com/furniture/kids-furniture/1002035835.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.