Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Kids Furniture >> Content

Slaapkamer Meubels Voor Pre - Teens & Teens

Zodra uw kind zich in haar pre-tiener -of tienerjaren , waarschijnlijk wil ze een slaapkamer thema dat is meer volwassen. Ouders kunnen een pre-tiener of tiener slaapkamer met eenvoudige meubels die kan duren tot hun kind het huis verlaat outfit . Roep de hulp van uw kind voor ideeën die zijn slaapkamer een perfecte oase alleen voor hem zal maken . Wat zij nodig hebben

slaapkamer Een pre - tiener of tiener heeft bepaalde meubelstukken om het comfortabel te maken , vooral als ze doet huiswerk daar. Naast een bed , items die een slaapkamer meer leefbaar te maken zijn onder andere een bureau en stoel , nachtkastje , boekenkast en dressoir .

Als u een complete set waar alles past kan krijgen , het brengt de kamer samen in een esthetisch verantwoorde manier , maar je kunt ook het ontwerpen van een kamer met de onverenigbare stukken voor meer van een eclectische sfeer.

Kinderen van deze leeftijd zijn waarschijnlijk klaar voor full-size of queen- size bedden , maar andere opties , zoals een kapitein bed , stapelbed bedden of ligbedden als u nodig hebt om ruimte te besparen . Omdat bed een kapitein omvat lade opslag eronder , kunt u in staat om kleding daar op te slaan in plaats van ladenkast als de kamer is klein .

Optioneel meubelstukken kunt u overwegen onder meer entertainment centers , kasten en computer bureaus . < br >
Goede Kwaliteit Pieces

U kunt deze slaapkamer meubilair te geven aan uw kind een keer vertrekt ze naar de universiteit of haar eerste plaats . Als het meubilair is bedoeld om een ​​tijdje duren , moet u de beste kwaliteit stukken die je kunt veroorloven te kopen . Goedkope meubels kunnen elkaar binnen een paar jaar vallen , dus het is de investering waard als je weet dat je de hand van de meubels in verschillende jaren .
Kleur en accessoires
< br >

Hout is een populaire keuze van het materiaal voor slaapkamermeubilair , voor alles van boekenkasten tot kasten. U kunt kiezen uit lichte of wit geschilderd hout , of ga voor donkere kleuren . Lichte kleuren maakt de ruimte groter lijken , terwijl donkere kleuren maken de ruimte kleiner lijken . Houd ook de muur kleur in het achterhoofd bij het ​​kiezen van slaapkamer meubilair ; u niet wilt dat de kleuren te botsen .

Naast basisfuncties voor meubels , ook accessoires zoals zitzak stoelen voor extra zitplaatsen , kussens voor decor , lampen en tapijten . Laat uw kind helpen met het verfraaien ideeën en ook enkele van zijn favoriete kleuren op deze accessoires. Het helpt om het gevoel in de kamer meer op zijn .


From:http://tuin.98905.com/furniture/kids-furniture/1002035795.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.