Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Kids Furniture >> Content

Wat voor soort verf te gebruiken op Babykamer

Conventionele verf met vluchtige organische stoffen of VOS , die toxisch zijn voor het menselijk lichaam , lang nadat de verf is opgedroogd zijn . Baby's zijn bijzonder gevoelig voor de toxinen in traditionele verf omdat hun immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld . Waar mogelijk kiest zero - VOC verf voor uw hele huis , en vooral voor de muren van de babykamer , en alle meubelen zoals kribben en kinderstoelen waarmee je baby in contact zal komen. Waarom Zero VOC Paint werd ontwikkeld

Volgens de EPA , de binnenlucht is drie keer meer vervuild dan de buitenlucht. Een van de belangrijkste oorzaken is van hoge VOC verf die lage uitstoot van schadelijke stoffen vrijgeeft voor de jaren na het wordt toegepast. Vraag van de consument en milieuvoorschriften hebben verffabrikanten gedwongen hun producten te herzien , leidt tot de ontwikkeling van verven aangewezen "zero - VOC ", " low - VOC " en " natuurlijk . " Deze producten zijn veiliger voor de baby en het hele gezin ; ze zijn op basis van water , hebben weinig of geen schadelijke dampen tijdens het aanbrengen en geen geur of giftige uitstoot na uitharden .
redenen om Vermijd het gebruik van High - VOC Verf

Hoge - VOC verf bevat benzeen , een welriekende chemische stof die dampen afgeeft . Zeer giftig bij inademing, is benzeen alom bekend om chromosomale schade , kanker en leukemie veroorzaken . Benzeen is de reden dat high - VOC verf veroorzaakt hoofdpijn , duizeligheid en in het worst-case scenario's , verlies van bewustzijn .

Tolueen , een schadelijk industrieel oplosmiddel , is een andere zeer giftige component high - VOC verf. Zoals benzeen , tolueen is zoet - ruikende en een product van de raffinage van aardolie proces . Een gevaarlijke neurotoxine , tolueen onderdrukt het zenuwstelsel , waardoor duizeligheid, hoofdpijn , verwardheid , duizeligheid en geheugenverlies .

Formaldehyde is een kankerverwekkende stof en het enige VOS in verf die wordt gereguleerd door de EPA . Het is sterk geurend en wordt beschouwd als een allergeen en astma trigger . Formaldehyde is zeer giftig bij inademing , opname door de huid en inslikken .
Natural Paints & Finishes

Natuurlijke verven zijn vervaardigd uit grondstoffen zoals water , natuurlijke mineralen zoals klei , talk en krijt , etherische oliën , plantaardige kleurstoffen, plantaardige oliën , melkeiwit , hars , bijenwas en food-grade ingrediënten. Deze verven worden beschouwd als de veiligste zijn om te gebruiken voor gezondheid en milieu . Omdat op basis van water , ze schoon te maken met water en zeep , en het is ongewoon voor iedereen om allergische reacties of gevoeligheid voor natuurlijke verf en afwerking laten zien , waardoor het een ideale keuze om de baby meubels te schilderen .
bronnen voor VOS-arme en VOS-vrije Verf

Veel laag - en nul - VOC verven zijn alleen beschikbaar in lichte kleuren . Echter , zijn veel fabrikanten die hun veilige , milieuvriendelijke verven in dezelfde kleuren als high- VOS . Met zijn eenvoudige toepassing , verwaarloosbaar prijsverschil en vergelijkbare prestaties van hoge VOC verf , zero - VOC verf is de perfecte keuze voor het schilderen babymeubeltjes

De volgende producten zijn zero - VOC : . Aglaia is een plant - based natuurlijke verf , Livos is een organische verf gemaakt van natuurlijke ingrediënten , Auro verf is vrij van oplosmiddelen , en Anna Sova Paint wordt gemaakt van melk caseïne , Tianium dioxide en food-grade ingrediënten. Benjamin Moore maakt een zero - VOC verf genaamd Natura die beschikbaar zijn in een volledig spectrum van kleuren is .


From:http://tuin.98905.com/furniture/kids-furniture/1002001631.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.