Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Kids Furniture >> Content

Ideeën voor Slaapkamers met glijbanen voor Jongens

Een dia's konden de kamer elke jongen van een standaard kamer te zetten in een speelse domein. Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in het maken van bedden met glijbaan bijlagen of dia's voor gebruik binnenshuis . Deze zijn algemeen kleiner dan de typische outdoor glijbanen en zijn bedoeld om te passen in een standaard 8 - by - 8 voetruimte . Voor de installatie van een dia in de kamer van een jongen , er zeker van is er veel ruimte en geen gevaarlijke obstakels. Maak voldoende ruimte om te manoeuvreren rond de dia. Stapelbedden met een Slide

In plaats van de standaard stapelbedden , zet een stapelbed met een ladder en glijbaan in zijn kamer . De gestapelde bedden openen ruimte . De ladder en glijbaan ofwel zowel aan de voorzijde van het stapelbed of dia op de voorzijde en de ladder aan een aangrenzende kant . Stapelbedden met glijbaan hulpstukken zijn in het algemeen korter dan de typische stapelbedden , die de schuif van de vorming van een scherpe hoek houdt . De stapelbedden meet iets meer dan 4 meter hoog , 6 meter breed en 7 meter lang . Meet de grootte van de slaapkamer voor de aankoop van de stapelbedden . Het opzetten van de stapelbedden , zodat ze laten het kind gemakkelijk staan ​​en lopen rond bij het verlaten van de glijbaan .
Loft Bed met een glijbaan en Tent

Sommige hoogslapers komen uitgerust met een glijbaan die hecht aan de bovenkant en een tent die de onderste helft dekt . De tent loopt naar buiten , waardoor een ruime clubhuis onder de hoogslaper . Sommige van deze bedden hebben ook een tent die hecht over de top , het creëren van een nog grotere schuilplaats. Hoogslapers met glijbanen zijn ongeveer 4 meter lang , 9 meter lang en 8 meter breed . Houd in gedachten dat een onderste en bovenste tent minstens 3 meter hoog en 3 meter in de breedte kan toevoegen aan de huidige afmetingen .
Leeshoek Uitgang Slide
< p > Installeer een lange rij van stevige kasten over de lengte van een muur voor opslag. Bouw een veilige reling over de lengte van de bovenkant voor veiligheidsdoeleinden. De rail moet hoog genoeg zijn om vallen te voorkomen , het meten van ten minste 2 meter hoog . Een aangepaste kussen op de bovenkant van de kasten , waardoor een lange kruipruimte . Installeer een verzonken boek plank boven de kasten om te zetten in een hoekje te lezen . Bevestig een ladder aan een uiteinde en een glijbaan anderzijds . Dit zorgt voor een verhoogde rustplaats of leeshoek met een exit glijbaan . Installeer alleen een constructie als deze in een grotere kamer . Houd de hoogte ongeveer 4 meter op de meeste dus de hoek van de glijbaan is niet onnodig scherp . Mis deze soort hoekje te lezen in de kamer van een jong kind dat nog niet gecoördineerd niet installeren ; Houd kinderen onder de 7 uit de structuur .
Safety First

Volg alle installatie- instructies nauwkeurig of huur een professional te bedden goed te installeren en bouwen structuren in een kamer . Stel kussens onder de dia hard vallen te voorkomen , en leren kinderen hoe ze indoor dia goed te gebruiken . Houd kinderen jonger dan 7 off van top stapelbedden en altijd op de juiste rails te installeren .


From:http://tuin.98905.com/furniture/kids-furniture/1002001565.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.