Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Home Office Furniture >> Content

Hoe te grote meubels Move

Moving meubels neemt planning . Als u verhuist grote meubels , moet u wellicht een professionele verhuizer te huren. Maar , als u het huren verhuizers zullen het geld kosten uit je zak . Als je nog wat van je familie en vrienden te helpen, moet je de pizza en bier kopen . Voor de meesten van ons is het een goed moment om herinneringen te creëren met onze familie en vrienden . Wat je nodig hebt
drie sterke jongens
schroevendraaier
Hammer
Kleine zaag
steekwagen
Touw
Tape
Dekens , verpakkingsmateriaal of karton
A pickup truck
Toon meer instructies
1

Wanneer u bent klaar om te bewegen, beginnen met het maken van een plan . Maak een gedetailleerde lijst van wat meubels verplaatst moet worden . Zet opzij meubels die worden weggegooid of geschonken aan een goed doel . Wees gedetailleerd over wat meubilair is om te gaan in welke kamers wanneer je waar je naartoe gaat . Kopen van 2

Heb je al een toegewezen persoon om direct het bewegen op de grote dag . De dag zal vlot gaan als je iemand met managementvaardigheden aan direct wat er wanneer en waar .
3

Controleer de lokale radiostations en online programma's die u zal toestaan ​​om te verkopen of te geven hebben weg meubels die u niet meer nodig heeft.
4

krijg je een vaste verbintenis van de mensen die gaan helpen verhuizen de meubels . Geef ze een gesprek de avond ervoor om dubbel te controleren dat ze zal helpen . De helpers gaan eten en drinken nodig hebben , . Na een aantal dames rond om opruimen van de rommel en maak het eten is een uitstekend idee .
5

Velen van ons doen arbeidsbureaus met onze vrienden , buren en familieleden . Be "extra" vriendelijk voor de man die de pick-up truck . Het kan ook zijn dat u een professionele verhuizer hebben gehuurd en je kunt zorgen voor de kleinere posten jezelf te zijn.
6

De grote meubelstukken kunnen de eerste of de laatste ding om te bewegen . Een ding over, als de grote bank of koelkast is in het huis , is er een manier om het weer naar buiten te krijgen .
7

Ik had onlangs een koelkast geleverd aan een derde verdieping appartement . De deuren moesten worden genomen uit de koelkast . En de deur naar het appartement moest worden verwijderd om de koelkast te krijgen in het appartement.
8

Mannen lijken een natuurlijke neiging om te weten hoe je een steekwagen gebruiken. Tip de koelkast een beetje aan de lip van de steekwagen onder schieten . Zet daarna de bandjes strak om de koelkast om het veilig te houden op de steekwagen . Bewegen op en neer trappen neemt een man voor de gids. En een andere man achter de steekwagen te doen de duwen .
9

Deze job is voltooid wanneer de deuren van de koelkast en de deuren van het huis weer op gezet en ze zijn teruggekeerd naar goede staat .
10

verplaatsen van een grote bank neemt meer van de spierkracht en rundvlees . Verwijder de kussens van de bank . Tip de bank op zijn rug naar de benen te verwijderen . Dan hebben drie of vier jongens om die sukkel tillen en krijgen uit de deuropening en op de vrachtwagen . Een hand truck zal gewoon niet werken met een bank . Het duurt "beef " en zweet om een bank te krijgen verplaatst .
11

verplaatsen van een pooltafel volgt op een soortgelijk proces . Verwijder alle losse stukken uit de tabel . Vergeet niet de zakken . Als de tabel de kleinere omvang , zal de bovenkant van de tabel in een stuk . Tip de tafel op zijn kant . Schroef de benen en zet de schroeven op een veilige plaats . Met de benen uit het tafelblad , de "beef en hoofdkaas " jongens zullen in staat zijn om deze te verplaatsen buiten de deur en op de pick-up truck .
12

Volg dezelfde stappen voor wasmachines, drogers , fornuizen en vaatwassers . Deze kunnen allemaal eenvoudig worden verplaatst met de steekwagen . Zorg ervoor dat de banden goed vast op de steekwagen .
13

Bij het verplaatsen van mooie meubels als een groot hok , eettafel of slaapkamer meubilair is het essentieel dat u de afwerking met dekens of andere te beschermen padding . Een kras in het tafelblad van een vriend zal worden herinnerd voor een mensenleven. Wees extra voorzichtig wanneer u helpen om andermans meubels te verplaatsen . Als u uw eigen meubels beschadigen , je moet leven met het.


From:http://tuin.98905.com/furniture/home-office-furniture/1002035535.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.