Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Dining Room Furniture >> Content

Hoe te repareren en Refinish een eiken tafel & Stoelen

Herstellen van een eiken eettafel en stoelen suite kan een bevredigend project. U kunt vaak een echte erfstuk van iets schijnbaar waardeloze - of hopeloos --- met een aantal goede , ouderwetse elleboog vet . Sommige antieke of vintage eiken tafels en stoelen in een ongerestaureerde staat zijn beschikbaar voor veel minder dan afgewerkte sets en kunnen duizenden dollars waard zijn nadat u uw restauratie toveren . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Adjustable wrench
houtlijm meubelonderdelen klemmen
Nylon touwen (alternatieve ) op Twitter Wood stripper
rubberen handschoenen of Natural - borstel
Staalwol
Hout - stripping pads of Fine - schuurpapier
Tackcloths
Houtbeits
Zachte katoenen handdoeken
beitspenseel < br > Wis - coat afwerking
Clear - jas borstel
Toon meer instructies
1

Draai schroeven of bouten waarmee de tafelpoten aan het tafelblad . Solliciteer verse houtlijm aan een pen - en - gatverbindingen op de tafelpoten of de stoelen . Klem alle nieuw gelijmd delen samen met meubels klemmen of nylon abseilen . Als de tafel en stoelen werden gekocht in een volledig gedemonteerde staat , droog - passen de onderdelen samen om ervoor te zorgen dat alle onderdelen aanwezig zijn. Kopen van 2

Breng het hout stripper en verwijder de oude verf , vernis , of vlek van alle oppervlakken van het hout , met inbegrip van de onderzijde van tafelbladen en stoelen . Werken in kleine secties, een beetje op een moment . Het vermijden van het gebruik van een verf schraper omdat dit de houtnerf kan beschadigen. Staalwol en strippen pads plaats .
3

Schuur de tafel en stoelen met fijne korrel zand na het strippen is voltooid. Heeft een vermogen van Sander niet als dit de houtnerf kunnen beschadigen. Gebruik een tackcloth om alle sporen van zaagsel uit het project te verwijderen .
4

Monteer de tafel en stoelen indien nodig. Gebruik houtlijm aan een pen - en - gatverbindingen rejoin en meubilair klemmen van toepassing op alle stukken. Zorg ervoor dat u " vangen " en verwijder eventuele lijm druipt terwijl de lijm nog nat is. Als u geen klemmen beschikbaar hebben , gebruiken nylon touw om de stukken samen te binden , zeer strak . Laat deze lijm drogen voor enkele dagen voordat de klemmen of de touwen .
5

Breng beits , met een zachte doek of beitskwast . Werk met de richting van de houtnerf , niet in de korrel . Breng de vlek spaarzaam op het eerste ; u kunt altijd van toepassing meer vlekken , of laat de vlek in contact met het hout komen langer , voor een donkere kleur , maar u kunt de duisternis van de vlek niet te verminderen als het eenmaal is opgenomen door het hout . Breng een dunne laag van de vlek, weg te vegen overtollige vlek met een andere schone , zachte doek . Laat de vlek volledig drogen .
6

Breng een afwerklaag zoals een heldere satijnen polyurethaan product . Gebruik een hoge kwaliteit borstel en kijk voor dolende borstelharen achtergelaten in de afwerklaag . Laat ze drogen .


From:http://tuin.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1002035334.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.