Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> Dining Room Furniture >> Content

Hoe een Ovale Eettafel Extend

Er zijn veel verschillende soorten van ovale eetkamer sets . Als je er een hebt die zich uitstrekt , dan is het waarschijnlijk komt met een, twee of zelfs drie blad extensies. Leren hoe je je ovale eettafel verlengen kan lastig zijn als je nog niet aangetoond de juiste manier om het te doen . Je kon je tafel of blad beschadigen als het niet goed gedaan , dus het is belangrijk om te weten wat je doet . Instructies
1

Kijk naar je eettafel om te zien of het scheidt in het midden . De meeste ovale eetkamer sets beginnen rond en vervolgens om te zetten in een ovaal wanneer de bladeren in het midden worden geplaatst om het te verlengen . Als je niet ziet een scheiding in het midden , zal uw tafel niet uit tot een ovale eettafel. Kopen van 2

Ontgrendel de sluizen. Zodra u weet dat uw blad uitstrekt , op je knieën en kijk onder het tafelblad om te zien of er sluizen houden van de tafel veilig . De meeste sloten bevinden zich aan weerszijden van de tafel - in het midden , waar het scheidt . Je moet in staat zijn om de sloten te openen zeer gemakkelijk glijden. Vergeet niet te kijken in het midden van de tafel om te kijken of er een is er gevestigd , ook.

Kijk 3 onder de ovale tafel voor vleugels als je een self- opslag tafel. U kunt hen zien in het midden gevouwen of ze kunnen gewoon uitschuiven wanneer uw tafelblad opent . Anderen kunnen schuif aan de ene kant voordat je zelfs open it up .
4

Open de ovale tafelblad door zachtjes te trekken aan elke kant , weg van de andere . Zorg ervoor dat u de tafel helemaal geopend om de blaadjes te trekken naar uw tafel te verlengen . U kunt hulp nodig van iemand als de tabel is het moeilijk om uit elkaar te trekken , vooral als er vocht in de lucht.
5

Trek al uw bladeren als ze worden opgeslagen onder het tafelblad . Nadat u zorgvuldig de hoeveelheid bladeren die u wilt gebruiken om uw tafel te verlengen verwijderen , lijnt ze naast de juiste gaten en sluit je tafelblad . Vergrendelen de tafel onder wanneer u klaar bent met het uit te breiden .
6

Geniet van uw uitgebreide ovale eettafel !


From:http://tuin.98905.com/furniture/dining-room-furniture/1002035321.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.