Huis Tuin

Huis Tuin

Stoel Bekleding Instructies

Elke rommelmarkt - shopper zal u vertellen dat soms vind je de perfecte eetkamerstoelen , maar de stof op de stoelen zijn versleten , gekleurd of gewoon lelijk . Koop de stoelen voor hun vorm en structuur, die niet gemakkelijk worden gewijzigd . De stoelhoezen kan worden bijgewerkt om uw huis decor aan te passen of past bij uw persoonlijkheid met een eenvoudige bekleding project . Voor de beginnende stoffeerder , is het ideaal om te beginnen met eetkamerstoelen . Het project is minder intensief dan het herstellen van een gevulde stoel of een bank , waardoor de hobby stoffeerder om technieken te oefenen en te leren hoe te werken met stof . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Punttang
Cup
1 - inch polyester schuim
Schaar
Spray lijm
Bekleding stof
nietpistool
3/8-inch Bekledingsnieten
Toon meer instructies
1

Flip de eetkamer stoel over aan de onderkant van de zitting bloot . Gebruik een schroevendraaier om verwijder voorzichtig de schroeven uit de eetkamerstoel .

Trek 2 voorzichtig uit de oorspronkelijke bekleding stof en batting .

Knip 3 een stuk bekleding schuim ongeveer 1/2 inch groter dan de eetkamer stoel aan alle kanten. Spuit de houten stoel met spuitlijm . Centreer het schuim op de rechterkant van de zitting en druk naar beneden.
4

Rol de nieuwe stof naar beneden op het werkvlak . Plaats de stof uit de stoel boven de nieuwe stof . Gebruik het als een patroon uit te snijden de nieuwe stoel . Snijd het nieuwe stuk ongeveer 1/2 inch groter dan het origineel , dat hij goed dekt de nieuwe vulling.
5

Plaats de met schuim bedekte zetel naar beneden op de nieuwe stof stuk . Wikkel de stof terug naar de achterkant van de stoel , als je een cadeau zou wikkelen . Duw een nietje in het midden van de bovenrand .

Flip
6 op om ervoor te zorgen de stof in de juiste richting en het is glad . Nietje het centrum van de resterende randen , trekken strak terwijl u werkt.
7

Knip kleine spleten , ongeveer 1/4 inch lang in elke hoek . Dit zal helpen voorkomen dat de hoeken van rimpelen . Trek een hoek strak en veilig met een nietje . Nietje de resterende randen .
8

Staple rondom de achterkant van de stoel . Snijd het overtollige weefsel , waardoor een 1/8-inch naad buiten de geniete randen om ontrafelen voorkomen . Plaats de rugleuning van de stoel en draai het terug op zijn plaats .

Hoe maak je een eetkamerstoel met een kromme rug Stofferen

Gestoffeerde stoelen kunnen charme en stijl toe te voegen aan uw eetkamer ruimte. Terwijl stofferen uw eigen meubilair thuis lijkt misschien een moeilijke taak , het is eigenlijk een project dat is relatief eenvoudig in te vullen . Als een toegevoegde bonus , stofferen van meubels op uw eigen kost vaak een fractie van de kosten van het kopen van meubels nieuwe of het hebben van het professioneel g

Meer dan ooit