Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bureaus >>

Hoe een Executive Desk Build

Een bureau is een van de belangrijkste stukken van meubilair in een kantoor. Of het nu voor een kantoor aan huis of een kantoorgebouw , je wilt het beste tegen een betaalbare prijs . Dit project vereist een solide basis in houtbewerking vaardigheden samen met power- gereedschap ervaring . Wat je
Pedestal Base
4 pct 6 ¾ x26 ¼ x ¾ - inch eiken multiplex
Need 4 pct 6 ¾ x16x ¾ - inch eiken multiplex
2 pct 26 ¼ x14 ½ x ¾ -inch eiken multiplex
7-inch basisvormstuk ( optioneel ) op Schuifladenkasten
4 pct 20 ¾ x29 ¾ x & # XBE ; - inch eiken multiplex ( zijkappen )
4 pct 16 ½ x29 ¾ x ¾ - inch eiken multiplex ( boven /onder ) op 1 pc 27 ½ x66x ¾ - inches eiken multiplex ( terug )
2 pct 1x30 - inch fineer rand
ladehouders
4 pct 8-7/8x28 ½ inch ( zijden )
4 pct 5 ¾ x28x ½ inch ( zijden )
4 pct 8-7/8x15 7/16x ½ inch ( doos voor-en achterkant )
4 pct 5 ¾ x15 7/16x ½ inch ( doos voor-en achterkant )
2 pct 11-3/16x28x ½ inches (File ladezijkanten )
2 pct 11-3/16x15 3/8x ½ inch ( lade van het dossier voor-en achterkant )
5 pct 14-13/16x27 7/16x ¼ inch ( lade bodems )
2 pct 8-7/8x16 7/16x ¾ - inch eiken ladefronten Pagina 2 pct 5 ¾ x16 7/16x ¾ - inch eiken ladefronten
1 pc 11-3/8x16 7/16x ¾ - inch eiken ladefront
Desk Top
1 stuk 78x36x1 ½ - inch ( eiken massieve kern deur plaat ) op Iron
Variable boormachine
kruiskopschroef tip
1 ½ -inch snelbouwschroeven
Hammer
houtlijm
4d afwerking nagels
5 paar KV volledige uitbreiding ladegeleiders
routertabel
¼ - inch rechte bit
2d doos spijkers
1 -inch snelbouwschroeven
8 pct 1x24 -inch fineer rand Pagina 2 pct 2x80 - inch fineer rand
2 pct 2x38 - inch fineer rand
Schuren block/100 schuurpapier
Pulls of knoppen voor laden
Toon meer instructies
Pedestal Base , Schuifladenkasten en Top
1

Leg al het materiaal uit de lijst onder " Pedestal Base " op een werktafel . Breng lijm aan de uiteinden van de 26 ¼ - inch stukken , leg ze tussen de 16 - inch stukken en zet ze met de afwerking nagels . Breng de twee stukken die 26 ¼ x14 ½ binnen de kaders en zet ze met de afwerking nagels. kopen van 2

Leg de vier stukken van triplex die zijn 16 ½ x29 ¾ op de tafel . Dit zijn de toppen en bodems van de ladekasten . Installeer de KV ladegeleiders aan de binnenzijde van de eindpanelen volgens de instructies van de fabrikant . De ladefronten voor dit bureau zal gelijk met de voorkant van de kasten zijn.

Breng 3 lijm op de 29 ¾ -inch randen van een en plaats het tussen en op de bodem van twee van de 20 ¾ x29 ¾ inch stukken ( het einde panelen ) . Zet ze vast met de afwerking nagels . Plaats nog een aan de bovenkant van het achterpaneel en zet deze vast met de afwerking nagels . Herhaal dit met de resterende ladekast stukken .
4

Plaats de twee kasten van stap 2 van elkaar zodat er 30 cm tussen hen. Plaats de 27 ½ x66x ¾ - inch eiken multiplex ( terug ) op de bovenkant van de kasten . Stel de pasvorm, zodat de 66 - inch terug gelijk ligt met de bovenzijde en een kant van de ladekasten .
5

Verwijder de achterkant , breng lijm aan op de randen en zet het terug naar de ladekasten met de finish nagels . Ijzer op de 1x30 - inch fineer randen aan de uiteinden van de rug . Breek het overtollige opgevouwen over de onderkant van de kast en zand het overtollige van de randen met een schuurblok .
6

Sta het bureau omhoog zodat de bodems van de ladekasten zijn naar boven . Plaats de voeten op de bodem van de lade kasten zodat ze gelijk met de knie ruimte zijde van de kasten en tegen de rugleuning . Trek een lijn rond de omtrek van het voetstuk en verwijder ze . Breng lijm in de tekening , vervang de sokkels en zet ze vast met de gipsplaten schroeven . Niet verzink de gipsplaten schroeven .

Plaats
7 de 78x36x1 ½ - inch eiken vaste kern deur plaat op de vloer . Dit is de top van het bureau . Maatregel 6 centimeter vanaf de uiteinden van de bovenkant en leg de balie op deze merken . Spoel de top met de voorkant van de ladekasten . Bevestig hem aan de kasten met de 1 ½ - inch gipsplaat schroeven op 6 -inch centra .
Lade Boxen en fineer Rand

Plaats
8 de lade doos kanten , fronten , rug en billen op de tafel . Installeer een ¼ - inch frees in de router en zet het hek op ½ inch . Stel de diepte ¼ inch . Snijd de ¼ inch groef aan een van de lange randen van de ladehouder onderdelen . Voor meer informatie over het gebruik van de router tabellen zie " Router Table Technieken en Tips " in het hoofdstuk middelen van dit artikel .
9

Breng lijm aan een uiteinde van twee van de zijden ( 28 - inch stukken ) , plaats ze spoelen op de uiteinden van een van de 15 7/16-inch stukjes en zet ze vast met de doos spijkers . Wees er zeker van de groeven line-up . Schuif een van de 14-13/16x27 7/16x ¼ - inch bodems in de groeven , breng lijm aan op de uiteinden van de zijkanten en zet nog eens 15 7/16 stuk in de doos. Herhaal dit voor de andere vier laden .
10

de KV ladegeleiders Installeren om de lade dozen volgens de instructie van de fabrikant. Plaats vervolgens de ladefronten op de tafel . Plaats de ladehouders op hun voorzijden zodat ze gelijk met de bovenkant van de voorste en gelijkmatig aan de zijkanten . Zet de boxen aan de fronten met 1 - inch gipsplaten schroeven .
11

Plaats een van de 24 - inch fineer kantenband op een van de 20 ¾ -inch eindpanelen . Houd het gelijk met de bovenkant van de ladekast . Laat het niet verlengen op de top. Strijken met een heet ijzer om de lijm te activeren . Breek het overtollige opgevouwen over de onderkant van de kast en zand het overtollige van de randen met een schuurblok . Herhaal dit proces voor alle resterende fineer rand. Zand het hele bureau voor kleuring.

Hoe maak je een eenvoudige L -vormige Corner Desk Unit bouwen

Een L - vormig bureau is ook wel een traditionele hoek bureau . Het biedt twee werkplekken voor mensen die actief zijn in het kantoor. De aankoop van L - vormige hoek bureaus kan een dure transactie , als u betaalt voor het hout , het ontwerp en vaak het merk. Het bouwen van uw eigen thuis kan worden gedaan zonder uw budget . Daarnaast is er een zelfgemaakt ontwerp kunt u op maat gesneden het bure

Meer dan ooit