Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bureaus >> Content

Hoe te verwijderen Leer Van een Desk Top

Gelukkig zijn de meeste meubelmakers gebruiken een sparend laag van lichte lijm ( zelfs behangplaksel ) te leren hechten aan een desktop . Dit zorgt ervoor dat de lijm niet kromtrekken of doordringen in de leer , en betekent dat de leer vrij eenvoudig te verwijderen moet zijn . U kunt wensen om het leer te slaan in een stuk te gebruiken als een sjabloon ; bedrijven die aangepaste lederen inleg produceren meestal vragen om een ​​tracing , maar er is geen betere sjabloon dan de bestaande leer. Ongeacht , gaat langzaam en voorzichtig , het maken van bepaalde de omringende hout niet te beschadigen . Wat je nodig hebt
Schilder tape
plamuurmes
verfverdunner
schone lappen
Wood stripper
Hand -held stoomboot
Schuurpapier , 200 - grit
Tung of citroenolie
Toon meer instructies
Dry Peel
1

Bescherm elke hout, door het afplakken van het hout met schilderstape , langs de rand van het leer is . kopen van 2

Verwijder kopspijkers of splitpennen ( indien aanwezig ) die het leer op het bureaublad .
3

Peel een hoek van het leer met een plamuurmes . Als het komt gemakkelijk los en de lijm droog en brokkelig is , het is een op water gebaseerde lijm of rubber cement . Je moet in staat om de gehele top te verwijderen uit een stuk , langzaam en voorzichtig . Als de lijm is redelijk duurzaam , gebruik verfverdunner .
Lacquer Thinner
4

Bevochtig een schone doek met thinner , en wrijf eventuele lak of wax uit het leer het ruwe leer bloot .
5

Bevochtig een verse lap , en gelden voor een hoek van het leer, waardoor het door te dringen . Opnieuw toe te passen totdat de hoek schillen gemakkelijk met uw plamuurmes .
6

Solliciteer thinner aan de oppervlakte en de onderkant van het leer tot je het hele stuk leer hebt verwijderd.
< Br > Voorbereiding
7

Wrijf langs de blootgestelde oppervlak met thinner of hout stripper , om opgedroogde lijm of schroot leer te verwijderen . Alles wat je achterlaat zullen laten zien door de nieuwe leer.
8

Zand langs de blootgestelde oppervlakte , het verwijderen van gedroogde lijm of schroot leer. Gebruik een palm schuurmachine of een blok , voor een vlakke ondergrond .
9

Solliciteer tung of citroenolie om de blootgestelde oppervlak , zoals de thinner of hout stripper het hout zal zijn opgedroogd . Laat een toepassing van de olie volledig te absorberen , voordat een tweede . Laat het dan volledig doordringen voordat u het leer vervangen of vlekken op het hout .


From:http://tuin.98905.com/furniture/desks/1002035210.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.