Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bureaus >> Content

Hoe een Office Desk Ontwerp

Bureaus zijn een van de belangrijkste onderdelen van de vele ondernemers het leven - ze zijn waar we acht tot 10 uur per dag , 5-6 dagen per week . Het juiste ontwerp voor een bureau is dus zeer belangrijk , het maximaliseren van onze tijd werkzaam bij het bureau , waardoor het comfortabel , functioneel en esthetisch allemaal tegelijk . Een verscheidenheid van stijlen bestaan ​​uit L - vormige stukken een bureau met hokken tot ouderwetse antieke opties met vergrendeling lades. Instructies
1

Denk na over uw materiaal. Standaard kantoor bureaus zijn meestal metaal laminaat, maar als je wilt een executive - stijl bureau , dan hout , keramische kookplaat , lederen inleg en glas zijn alle opties . Kopen van 2

Denk aan de plaatsing van het bureau. Als het gaat om te worden geconfronteerd met een muur , dan is de voorkant van het bureau en de voorste rand van het bureau aan moet vlak zijn , en moeten elk ontwerp kenmerken niet hebben . Een receptionist of uitvoerend bureau's zullen vanaf de voorzijde bereikbaar zijn, dus panelen aan de voorzijde moet worden beschouwd . Een hoek bureau , of U- vormig ontwerp, kan zowel een muur en front- toegankelijke deel hebben .

Evalueer 3 uw opslagbehoeften . Als u nodig hebt om een heleboel papieren dossiers bij de hand hebt , dan is een ingebouwde archiefkast op een of beide zijden van het bureau kan de onder - bureau ruimte te maximaliseren , terwijl het verstrekken van verborgen opslag. Een desktop wandrek kan ook bestanden bewaren gemakkelijk toegankelijk - denken over het toevoegen deuren naar de planken naar het bureau gevoel georganiseerd. Bureauladen zijn standaard in de meeste bureaus, met drie zijn de meest praktische nummer voor een gemakkelijke toegang , terwijl blijven zitten aan de balie .

Beslis
4 van de grootte . Bureaus algemeen tussen 28 en 30 cm hoog , maar de breedte en lengte van de tafel wordt bepaald door de praktische behoeften . De meeste bureaus zullen ruimte nodig voor een computer , maar ook voor papierwerk , dus een minimum van 24 bij 36 centimeter moet worden overwogen. Voor een kantoor betrokken bij de creatieve industrie , waar design, plannen en andere grote kranten routinematig worden gebruikt , een bureau van grotere desktop proporties is essentieel .
5

Denk aan uw computer nodig heeft . Een dienblad toetsenbord is een essentiële aanvulling op uw toetsenbord te houden op een comfortabele hoogte ; moet u ook een onder - bureau hok voor de CPU , evenals een kabel gat of hoekje om je kabels veilig te draaien achter de balie . Elke printer op het bureau gehouden moet ook rekening worden gehouden bij het ontwerpen van het bureaublad .


From:http://tuin.98905.com/furniture/desks/1002035159.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.