Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bureaus >> Content

DIY Verborgen Desk

Een verborgen bureau is een waardevol stuk van het meubilair als de vloer ruimte schaars in uw huis . Niet alleen zal een verborgen bureau houden uw knutselspullen of persoonlijke papieren uit het zicht van nieuwsgierige ogen , het heeft een nette , georganiseerde esthetische . Het beste deel van een verborgen bureau is de verrassing factor bij de boekenkast opent naar het gebied binnen te onthullen . De rekken bieden veel bergruimte terwijl het houden alles op zijn plaats . Wat je nodig hebt
2 identieke boekenkasten met verstelbare legplanken
Primer
Paint
Borstels
8 wielen met schroeven
Liquid nagels
Stoel
Potlood Straight edge
Jigsaw met regelmatige en metalen snijbladen
Permanent marker Pagina 2 piano scharnieren met schroeven
1 - op - 1 - inch cleat 2 meter lang .
1 , 2 -inch schroef < br > Wallpapers
Klink
Toon meer instructies
1

Verf de twee boekenkasten met twee lagen primer , waardoor het te drogen tussen de lagen . Verf de hele structuur met inbegrip van de onderzijde van de planken en de achterpanelen . Kopen van 2

Verf de twee boekenkasten met twee lagen verf om de primer te dekken , zodat elke laag volledig droog .
< br > Goedkope 3

Leg beide planken op hun rug met alle schappen verwijderd. Bevestig vier wielen aan de onderkant van elke plank met behulp van de meegeleverde schroeven en vloeibare nagels te beveiligen .
4

Leg de planken rechtop met de voorste rand van een plank gelijk met de voorkant links van de andere , waardoor een hoek van 90 graden .
5

zitten in de stoel die u wilt gebruiken bij de balie om de gewenste hoogte te bepalen. Markeer de hoogte met een potlood.

Plaats
6 twee planken op het werkvlak . Met een rechte rand , maak een regel 1 duim van de achterkant over de lengte van de plank . Knip langs de lijn met de decoupeerzaag .

Flip 7 zowel planken om en leg de planken samen met de gesneden kant weg van de andere plank. Plaats een pianoscharnier over de naad waar de twee rekken moeten markeren en het einde van het legbord pianoscharnier .
8

Snijd het scharnier met de decoupeerzaag en schroef in de rekken , zodat de bochten boven . Schroef de schoenplaat 1 - op - 1 in de bodem van de snede plank. Laat de schroef los te kunnen de kikker bewegen onder de andere plank en houd het bureaublad verlengd .
9

Flip de schappen om, zodat het scharnier is aan de onderzijde . Zoek het merk eerder gemaakte vermelding van de hoogte van het bureaublad. Installeer de plank bij dit merk .
10

de schappen in de andere boekenplank installeren .
11

Plaats extra planken in het bureau kant van de boekenplank naar wens . < Br >
12

beide planken Rol samen tegenover elkaar met de achterkanten van de planken naar buiten gericht. Bedek de achterkant van de boekenkast met behang zodat het lijkt leuk. In plaats van het behang kunt u een ontwerp op de plank ook de randen samen schilderen .
13

Line en beslissen hoe je wilt dat de planken te openen . Als je wilt dat ze openen met de stellingen aan de rechterzijde , installeer het scharnier aan de rechterzijde naad van de planken . Als u wilt dat de opslag aan de linkerkant, installeer de scharnier aan de linker naad . Schroef de tweede piano scharnier langs de randen van de boekenplank , zodat het scharnier maakt een hoek van 90 graden wijst weg van de balie bij het openen.
14

de planken sluiten en bevestig een klink aan de andere zijde van het scharnier naar het bureau gesloten te houden . Markeer de plaats van de schroefgaten op de boekenplank . Voorboren piloot gaten wanneer de merken in en schroef de vergrendeling.


From:http://tuin.98905.com/furniture/desks/1002001026.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.