Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bureaus >> Content

Hoe maak je een Desk Taller Make

Terwijl bureaus zijn er in vele soorten en maten , sommige mensen in de problemen werken bij een bureau als gevolg van hun eigen lengte . Een groot persoon die bij een korte bureau , bijvoorbeeld, kan leiden tot een constante slungelig , slechte houding en rugklachten - en mensen met lange benen kan krap . Voor degenen die werken bij een bureau voor enkele uren per dag , kan dit een werk zeer moeilijk te maken. Gelukkig zijn er eenvoudige en goedkope manieren om een bureau groter te maken. Wat je nodig hebt meubelonderdelen riser of houten blokken
tijdschriften of boeken
Toon meer instructies
1

Kies welke apparaten u wilt gebruiken om de hoogte van de te heffen uw bureau . Meubels risers zijn relatief goedkoop , gemakkelijk te vinden en kan een hoop gewicht en een verscheidenheid van soorten meubels been steunen . Voor bureaus die zijn uitgerust met wielen of zwenkwielen , moet u de aankoop meubels stootborden specifiek ontworpen om de voet op zijn plaats te vergrendelen en houd het rollen. Een nog eenvoudiger oplossing - hoewel minder esthetisch - zou zijn om houten blokken kopen of oude tijdschriften en boeken kopen van 2

Verwijder alle items uit de balie voordat je probeert om deze te verhogen . . Het verlaten van dingen op het bureaublad terwijl het proberen om het te maken groter kan leiden tot letsel of beschadigde bezittingen .

Vraag 3 twee vrienden of familieleden naar het bureau gelijkmatig heffen en plaats uw risers , tijdschriften of boeken onder elk been. Als je geen hulp hebben , langzaam en voorzichtig leg elke riser een voor een .

Controle 4 om ervoor te zorgen dat alle vier de poten op gelijke hoogte nadat u uw risers hebt geplaatst , vooral als u gebruik boeken of tijdschriften . Test de stabiliteit van het bureau door zachtjes te schudden , duwen of van links naar rechts te trekken .


From:http://tuin.98905.com/furniture/desks/1002000947.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.