Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bureaus >>

Hoe maak je een eenvoudige L -vormige Corner Desk Unit bouwen

Een L - vormig bureau is ook wel een traditionele hoek bureau . Het biedt twee werkplekken voor mensen die actief zijn in het kantoor. De aankoop van L - vormige hoek bureaus kan een dure transactie , als u betaalt voor het hout , het ontwerp en vaak het merk. Het bouwen van uw eigen thuis kan worden gedaan zonder uw budget . Daarnaast is er een zelfgemaakt ontwerp kunt u op maat gesneden het bureau oppervlakken om uw kantoor aan huis en indeling van de ruimte passen . Wat je nodig hebt
Meetlint
Potlood 1 -inch - dik multiplex , 2 vellen
gradenboog
Ruler
Tafelcirkelzaag
Medium - korrel schuurpapier
Hammer
1 -inch - lange nagels
1/4-inch-thick , 3 - door - 3 - inch multiplex pleinen , 6 vierkanten
2-bij - 2 - inch houten stukken voor benen, 30 cm hoog , 6 poten
Toon meer instructies
1

horizontaal Leg het meetlint op een muur , dat maakt de hoek , waar u de L - vormig bureau te plaatsen. Beslissen hoe lang u wilt dat de ene kant van de L - bureau te zijn en schrijf de meting beneden . Herhaal deze stap voor de andere muur in de hoek , dus heb je twee aangepaste metingen . Daarnaast meet naar buiten van de muren om de gewenste breedte van het bureau te bepalen. Kopen van 2

Leg een triplex plaat naar beneden . Trek een rechte lijn op de multiplex met behulp van het potlood en liniaal dat de gewenste lengte van een zijde van de L - vormig bureau meet . Van het ene eind van de rechte lijn , trek een loodlijn meten van de gewenste breedte .

Plaats
3 een gradenboog aan de andere kant van de horizontale rechte lijn , tegenover de verticale lijn getrokken . Plaats de gradenboog direct aan het einde van de lijn , passend bij het ​​einde van de lijn naar de middelste cirkel van de gradenboog . Zoek de 45 graden hoek die schuin in de richting van de verticale lijn , en maak een potlood merk door de 45 graden merk op de gradenboog . Verwijder de gradenboog en pak de heerser . Leg de liniaal op het einde van de horizontale lijn , zodat het samenvalt met het potlood merk , het creëren van een hoek van 45 graden . Trek een rechte lijn . Daarnaast trekken andere horizontale lijn , het aansluiten van de bovenkant van de verticale lijn en de schuine lijn van 45 graden om de omtrek van een van de bureau stukken nodig te krijgen. Herhaal deze gehele procedure op een tweede stuk triplex , dus heb je twee - douane getrokken bureau oppervlakken met hoeken van 45 graden .
4

Snijd de twee bureau oppervlakken met behulp van een tafel zag . Gebruik schuurpapier om eventuele splinters die kunnen zijn ontstaan ​​tijdens het snijden te verwijderen .
5

Stand zes tafelpoten recht omhoog en plaats een triplex vierkant op elk van bovenste vlakken de benen ' dus een inch is zichtbaar rond alle vier zijden van elk vierkant . Hamer een spijker door het plein , zodat de nagel zich uitstrekt tot in het been . Dit plein fungeert als het paneel verbinding tussen het been en het bureau oppervlak .
6

Draai de twee multiplex bureaus ondersteboven , zodat de onderkant naar boven is gericht . Draai de tafelpoten zijn kop , zodat de multiplex paneel naar beneden is gericht . Plaats twee tafelpoten in de twee 90 -graden bochten op een enkele multiplex stuk . Plaats twee extra benen op de andere 90 graden hoeken aan de tweede multiplex bureau. Spijker ze op hun plaats door hameren spijkers in de one-inch perimeter rond het bureau benen .
7

samen Duw de twee bureaus , zodat de twee 45 - graden hoek bezuinigingen line-up . Plaats de twee resterende benen op de top van de snede , zodat elke multiplex plein is op beide bureaus . Spijker de benen in plaats , zodat ze gelijkmatig gespreid . Vraag een vriend om u te helpen het hele bureau op de kop te zetten en druk deze in de gewenste hoek.

Wat is een Tambour Cabinet

? Rolluikkasten worden genoemd voor hun deuren . Tambour deuren of panelen zijn gemaakt door lijmen houten strips op het doek om een rolgordijn te maken. Roll - top bureaus zijn gemaakt met behulp van een roldeur . Een van de meest beroemde jaloeziekasten behoort tot het J. Paul Getty Museum . Het werd met de hand gemaakt in Frankrijk rond 1765 . De roldeur aan de bovenkant van de kast schuift ter

Meer dan ooit