Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bureaus >> Content

Hoe te Veneer Bureaus Herschilder

Meest fineer bureaus zijn meestal gemaakt van spaanplaat , chips van houtcomposiet gebonden samen met hars met een dun laagje fineer op de top . Het fineer , meestal gemaakt om te kijken als houtnerf , misschien niet de meest aantrekkelijke afwerking zijn voor uw huis . In plaats van volledig vervangen van de balie , overweeg herschilderen uw fineer bureau in een tint die precies bij uw huis kleurenschema. Na een beetje prep werk en een paar lagen verf , kan je fineer bureau uitzien als het speciaal is gemaakt voor u . Wat je nodig hebt
schoonmaakmiddel
vochtige doek , niet-pluizende
Schuurpapier , fijne -grade
Spray - on interieur primer
Interieur latex verf , semi - gloss
Verfroller , synthetische
Toon meer instructies
1

Verwijder de laden van het bureau plus eventuele decoratieve hardware . kopen van 2

Reinig het bureau en de eerder verwijderde lades , met een mild schoonmaakmiddel worden gereinigd . Na het reinigen , veeg alles af met een schone , vochtige doek om eventuele resten achtergelaten door de stofzuiger te verwijderen .
3

Zand het bureau en ladefronten lichtjes met de vlakschuurmachine en fijn -grade schuurpapier . Een zeer licht schuren is alles wat nodig is . In plaats van het schuren weg het fineer , het idee is alleen opruwen van het oppervlak een beetje, zodat de primer en verf goed zal hechten .
4

Veeg alle zaagsel weg van het bureau en ladefronten met een schoon , vochtige doek .
5

Patch gaten en oneffenheden met overschilderbaar hout vulmiddel . Eenmaal droog , zand totdat het glad .
6

Spray het bureau en ladefronten met een dun laagje spray-on primer . Houd het blik ongeveer 12 centimeter afstand van het oppervlak en spuit met een heen en weer gaande beweging . Houdt het blik te dicht zal druppels veroorzaken . Laat de primer volledig drogen , meestal twee tot drie uur .
7

Breng 2-3 dunne lagen van het interieur latex verf , waardoor elke laag volledig drogen voordat u het opnieuw aanbrengen (meestal 24 uur ) . Voor de beste afwerking , doe roll op de verf met behulp van lange , vloeiende bewegingen , en niet overmatig rollen over hetzelfde gebied . Wees geduldig en weerstaan ​​aan de drang om te proberen volledig te bedekken het oppervlak met een dikke vacht . Meerdere dunne lagen zal een veel betere afwerking dan een zeer dikke vacht

Laat 8 het bureau te drogen gedurende minstens 36 uur - . Langer als de omstandigheden koud of vochtig - voor het vervangen van de hardware en laden .


From:http://tuin.98905.com/furniture/desks/1002000918.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.