Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> bureaus >>

Hoe maak je een kabelgoot te maken voor een Desk

Kabelgoten voorkomen dat een massa van kabels en draden van opknoping beneden in een kamer of onder een bureau . Zij maken het gebied netter en daarom veiliger om te bewegen in door het houden van de kabels vastgezet op een plaats. U kunt een kabelgoot voor een bureau dat niet al heeft een en verhogen de bruikbare ruimte onder uw werkruimte te maken. Wat je
meetlint nodig
3 1/2-inch-thick triplexbladen
cirkelzaag
Boor
schroevendraaier met boor
3/4-inch-long schroeven Goedkope 3 L - beugels
Toon meer instructies
1

Meet de breedte van de ruimte onder het bureau met een meetlint . Snij twee vellen 1/2-inch-thick multiplex om de lengtemeting en 8 cm in de breedte met een cirkelzaag . Knip ander vel triplex de lengtemeting en 4 cm in de breedte .
2

Sluit de twee 8 - inch brede multiplex platen loodrecht op elkaar op een " L " vorm. Gebruik een boor met een schroevendraaier boor en een verzonken , 3/4-inch-long schroef per voet van lengte langs het gewricht. Schroef de 4 - inch brede triplex plaat aan het einde van een van de 8 - inch brede stukken haaks en hetzelfde aantal 3/4-inch-long schroeven als voorheen .

3

Stand van de u-vormige structuur die je hebt opgebouwd , dus er is een 8-inch - breed stuk en een 4 - inch brede stuk verticaal staan ​​. Schroef drie L - beugels aan het open einde van de 8-inch - brede verticale stuk dus er zijn L - beugels 3 cm van beide uiteinden van het stuk en een L - beugel in het midden van het stuk . Schroef de lade aan de onderkant van het bureau met de L - beugels .

Hoe bouw je eigen huis Bureau

Het bureau is een persoonlijk meubel dat verandert met elke persoon die het gebruikt . Bureaus moeten voldoende ruimte om uw lopende projecten te houden, en genoeg opslagruimte moet referentie of andere materialen vast te houden en nog steeds kunt u uw werk gemakkelijk doen . Het kopen van een bureau groot genoeg om uw wensen tegemoet kan een dure propositie . Gelukkig kunt u uw eigen ruime bureau

Meer dan ooit