Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> luiers >> Content

Hoe te Mold Schoon Van een Couch

Schimmel kan een vreselijke geur hebben en ruïneren uw bank. Als uw bank is blootgesteld aan vocht , schimmel kan een echt probleem worden. Schimmel moet precies de juiste hoeveelheid van de temperatuur , vocht , zuurstof en voedingsstoffen om te groeien . Het kan negatieve effecten hebben op uw gezondheid . Mensen die zijn blootgesteld aan schimmel blijkt allergische reacties , ademhalingsproblemen en infecties . Het wegwerken van de schimmel op de bank kunnen deze problemen te voorkomen . Wat je nodig hebt
Beschermend gezichtsmasker
Bezem
Vacuum
Water
Wasmiddel
Bleach
Sponge
Cloth
Verdun alcohol
Color -safe bleekwater
Toon meer instructies
1

losse schimmel door borstelen de bank met een bezem . U kunt dit buiten te doen . Draag een beschermend gezichtsmasker , zodat je niet inademt schimmelsporen . Kopen van 2

Gebruik een HEPA - gecertificeerd vacuüm om het getroffen gebied schoon op de bank en zuigen de schimmelsporen . Gooi de vacuümzak , zodat schimmel niet er later groeit .

Meng 3 water met wat afwasmiddel. Voeg kleur -safe bleekmiddel als het wasmiddel dat u gebruikt geen ammoniak bevat .
4 Gebruik een schone spons .

Spons de beschimmelde gebied licht met het water en reinigingsmiddel mengsel .
5

Veeg het meubel met een vochtige doek die is gedrenkt in verdunde alcohol ( een kopje gedenatureerde alcohol om een kopje water ) als de mal blijft . U kunt ook proberen een bleekwater mengsel ( ¼ theelepel bleekwater om een kopje water ) . Als uw bank is elke kleur maar wit , gebruik maken van een kleur -safe bleekmiddel ; zelfs dan , test het eerst op een onzichtbaar stukje van de bank om te zien of de kleur van de bank weefsel aantast.
6

Droog de bank. Plaats het in een zeer geventileerde ruimte waar het snel kan drogen , binnen de eerste 24 uur . Hiermee wordt voorkomen dat alle schimmels terug groeien .


From:http://tuin.98905.com/furniture/couches/1002034916.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.