Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> luiers >> Content

Hoe te Verkleuring Repair op een lederen bank

Lederen banken kunnen hun kleuren verliezen als gevolg van vlekken , krassen , of gewoon slijtage . Door het houden van een aantal algemene richtlijnen in het achterhoofd , kunt u voorkomen dat de tekenen van veroudering op uw leren bank . Wat je Kleding Leer kleurstof /spons nodig
Doek
Sponge
Rubberhandschoenen
Toon meer instructies
1

Plaats een paar rubberen handschoenen op je handen , het beschermen van uw huid tegen de kleurstof . Zonder de handschoenen , kan vlekken op uw handen . Kopen van 2

Schud de fles van leer kleurstof volgens de aanwijzingen op de fles . Schudden gedurende minimaal drie minuten wordt algemeen aanbevolen . Als de kleur is niet grondig gemengd , zal er strepen wanneer toegepast op de bank .

Breng 3 een kleine plek van kleurstof aan een verborgen deel van de leer, bijvoorbeeld onder een van de kussens . Deze " spot test" zorgt ervoor dat u de juiste kleur van de kleur hebben gekozen . Als de kleurstof niet overeenkomt, niet verder gaan - de plaats van de kleurstof en opnieuw beginnen met stap 1 .
4

Breng een dun laagje van de kleurstof op het beschadigde oppervlak van de bank met behulp van een kleine , vochtige spons . Voorzichtig op de spons om het beschadigde oppervlak , nauwlettend in de gaten om te bepalen wanneer het egale kleur heeft bereikt . Kijk voor eventuele scheuren of vlekken .
5

Gebruik een nieuwe , schone spons om overtollige kleurstof te verwijderen . Voorzichtig dep de kleurstof weg , voorzichtig niet te veel te verwijderen .

Laat 6 de leer te drogen . Terwijl de bank moet relatief snel drogen op zijn eigen , gebruik een föhn om het proces te versnellen als u wenst.
7

Spray kleurstof op een stuk papier voordat u een tweede laag spuiten op de lederen sofa. De spuitbus moet op de juiste positie - er mag niet druppels of spatten , gewoon een gelijkmatige laag van kleur.
8

Plaats de plek van leer wordt gerepareerd gebruiken gewichten te houden uitgerekt en plat als je werkt .
9

Spray het leer met de kleurstoffen toe te passen in een gestage stroom . Laat het leer goed drogen voordat u de gewichten , of zittend op /via de bank.


From:http://tuin.98905.com/furniture/couches/1002034885.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.