Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> luiers >> Content

Hoe maak je Slip Cover een Couch

Een hoes kan een vermoeid ogende bank te zetten in een frisse , decoratieve genot. Wanneer zorgvuldig vervaardigd uit een geschikt materiaal , kan een bank hoes worden gereinigd in een wasmachine en droger , en zal jaren van weinig onderhoud , stijlvol comfort te bieden . Het proces van het naaien van een hoes vereist het geduld om meerdere stappen en zorgvuldige aandacht voor detail te voltooien , maar het resultaat is bruikbaar en satisfying.Things je nodig hebt
Hoes weefsel
Pins
Krijt
schaar < br > Piping kabel ( optioneel ) op ritsen of klittenband
Ritsvoet
Zware naalden
Zware naaivoet
Spoelen
Meetlint
discussie
< br > Toon meer instructies verkopen Steps te knippen en monteren
1

Meet de hoogte van de bank op zijn hoogste punt en het dubbele aantal . Meet de breedte van de bank op zijn breedste punt en vermenigvuldig dit getal met vier . Voeg deze twee metingen samen en delen door 36 om een lineaire yardage krijgen . Je zal veilig zijn door een verdubbeling van dit yardage in een standaard 54 - inch stof voor een hoes , vooral als u van plan om leidingen te gebruiken of een herhalend patroon te gebruiken. U kunt overtollige stof gebruiken voor kussens en arm beschermers kopen van 2

Begin met het aanbrengen van de stof, verkeerde kant naar boven , op de voorkant van de armen . Teken de vorm plus een marge van een inch met krijt , en knip de stof. Vervolgens past de stof , verkeerde kant naar boven , over de rol van de arm en speld het aan het voorpand vorm je gewoon knippen , waardoor een een-inch naadtoeslag later worden bijgesneden . Snij het ​​een centimeter onder de arm rollen aan de buitenkant , en trek de stof glad naar de achterkant van de arm . Maak kleine plooien van de stof aan het einde en met de hand tack op zijn plaats , waardoor opnieuw een royale marge aan te sluiten op de achterkant en zijkanten van de hoes . Herhaal dit proces op de andere arm , zorg ervoor dat u met uw stof verkeerde kant naar boven .
3

Meet en bevestig zijpanelen van de arm roll en de voorkant van de armen naar de vloer , waardoor een een-inch naadtoeslag aan de achterkant van het paneel , en een drie - inch draaide naadtoeslag . U zult klittenband of ritsen aan de achterkant van deze panelen plaatst waar ze zich bij de bank terug .
4

Maak het achterste deel van de hoes door de gehele breedte te verdelen in twee of drie panelen . Maak elk paneel de breedte van de rug-en zitkussens . Laat voor een drie - inch draaide zoom en naad deze panelen samen . Strek het hele stuk van de vloer omhoog over de bank heen en naar beneden naar de zitting. Afhankelijk van de stijl van de bank , kunt u de stroom van de stof met een boxed rechthoekige strook langs de zijkanten en de bovenkant van de rug te onderbreken . Om dit te doen , snijd het aan de top , waardoor een centimeter voor de naad , en hechten aan de achterkant van de rechthoekige strook en neer de zijkanten .
5

Bevestig het lange achterpaneel de voorrand van de rechthoekige strook , richt het kussen paneelnaden zoals deze tegenover elkaar op de rechthoekige strook en blijven de stof naar voren zitvlak rekken . Bevestig de zijkanten van de achterwand naar de voorste randen van de rechthoekige strip , als je gewend one en de armbeweging bases en de binnenranden van de arm voorpanden . Laat drie centimeter aan het panel stof plooi stevig in de bekleding kader langs de zijkanten en de achterkant van de bank. Blijven de stof uit naar de vloer , en zorgen voor een drie -inch draaide zoom.
6

Maak afneembare kussenhoezen door het traceren van het kussen vormen op de verkeerde kant van de hoes stof en het toevoegen van een centimeter op elke rand voor een naadtoeslag . Snijd twee kopieën van elk kussen vorm . Maak de omlijnde randen door het snijden van een lange rechthoek om het kussen omsluiten , drie tot vier centimeter breed , afhankelijk van de diepte van het kussen . Plaats een rits of een klittenband opening in deze rechthoek langs de achterrand van elk kussen . Deze rits of klittenband opening zal wikkel rond de achterste hoeken 3-4 centimeter aan elke kant om gemakkelijk te kunnen verwijderen en reinigen . Speld de kussen toppen en bodems op de rechthoekige strook .
7

hand of machinaal bedruip alle naden elkaar en verwijder de pennen . Als u van plan om leidingen te gebruiken, plaatst leidingen en speld op zijn plaats voordat u deze stap . Draai de ingesmeerd hoes rechts - kant naar buiten , en zachtjes te passen aan de bank. Maak eventuele aanpassingen voor de voltooiing van de definitieve stiksels . Stitch zorgvuldig , met behulp van een middelgrote steek en een zware naald en naaivoet . Trim alle bochten en naad om bulk te verwijderen en een soepele fit te vergemakkelijken . De hoes is compleet en klaar voor installatie.


From:http://tuin.98905.com/furniture/couches/1002034652.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.