Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> luiers >> Content

Hoe te verven Vinyl bekleding

Vinyl is een enigszins uniek weefsel , omdat het voelt als leer , ziet eruit als leer , maar niet helemaal op dezelfde manier functioneren . Om de kleur op een stuk vinyl meubelbekleding wijzigen , doe je het niet mengen met textielverf zoals je zou een trui , maar in plaats daarvan je een kleurplaat laag aanbrengen met een spuitbus , wat hetzelfde effect heeft . Het toepassen van vinyl dye duurt een zorgvuldige voorbereiding , maar als je de stappen goed te volgen uw vinyl bekleding zal nieuwe kleuren hebben in geen tijd . Wat je
Schimmel en meeldauw verwijdering nodig spuiten
Rags Vinyl prep zeep
Gray scuff pad
Handdoeken Vinyl prep spuiten
Afplakband Vinyl kleurstof nevel
Toon Meer instructies
1

Spray onderaan het stukje bekleding met behulp van een schimmel en meeldauw remover , en veeg het af met een schone doek . Besteed aandacht aan de naden om te controleren of alle van de schimmel wordt verwijderd .

Spray Pagina 2 beneden het oppervlak met behulp van het vinyl prep zeep om alle verontreinigingen die mogelijk op de vinyl bekleding verwijderen. Scuff de vinyl met een grijze schuren pad , zorg ervoor om tussen naden en gaten in de bekleding . Verwijder alle van de zeep met een vochtige handdoek .

Spray
3 het gehele oppervlak met de vinyl prep spray, veeg weg met een schone, vochtige doek . Masker uit alle gebieden die u niet wilt geverfd met behulp van de tape .
4

Schud het blik van vinyl kleurstof , en houd het ongeveer 6 tot 8 centimeter van het vinyl oppervlak. Spuit de kleurstof op de vinyl, het aanbrengen van een dunne laag kleurstof naar de finish. Laat de verf drogen voor 5-10 minuten , breng dan een tweede dunne laag . Herhaal dit proces tot de vinyl heeft een nog aan het kijken , en er is geen vlekkerig kleur verschillen . Wacht 24 uur voordat u gaat zitten op of het gebruik van de vinyl bekleding .


From:http://tuin.98905.com/furniture/couches/1002034579.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.