Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> luiers >>

Kun je Machine Wash Couch Covers

? Couch covers , meer algemeen genoemd slipcovers , zijn gemakkelijk te onderhouden - voor weefsels die het gemak en de functie toe te voegen aan banken. Door te dienen als dekmantel voor een van de meest gebruikte meubels in een huis , het helpt om de levensduur van het meubel te breiden en helpt om te werken of op te frissen de blik in plaats van de kosten van de aankoop van een bank . Verleng de levensduur van bank dekt ook door ze te wassen vaak . Wasbare stoffen

Couch covers kunnen op maat worden gemaakt of gekocht van retailers en zijn gemaakt met de machine - wasbare stoffen . Omdat een bank cover is een stuk dat regelmatig zal worden witgewassen , is het het beste om stoffen die het frequent reinigen kan weerstaan ​​, zoals katoen en polyester kiezen . Raadpleeg altijd tag een cover om het schoonmaken aanwijzingen te bevestigen , of raadpleeg de fabrikant voor op maat gemaakte stukken .
Wassen Richtlijnen

Om een bank deksel in de beste vorm te houden , wassen in koud water en op een zachte instelling . Dit zal ook helpen minimaliseren kleur vervagen . Bij het wassen , wassen het deksel zelf . Het is veilig om het detergens dat wordt gebruikt voor algemene witwassen gebruiken . Niet wassen een bank cover die duidelijk aangeeft dat het moet droog gereinigd worden . Volg altijd de richtlijnen van de fabrikant .
Voorbehandelen Vlekken

Net als met kleding, om de kans op het volledig verwijderen van een vlek te verhogen , voorbehandelen de stof. De eerste stap in het schoonmaken van een vloeistof vlek is te genieten van de vrijgekomen stof schoon met een schone doek . Voor gehard vlekken zoals modder , zachtjes vegen ze weg met een borstel , maar wrijf de vlek , die kan verspreiden . Zeep en warm water ook daadwerkelijk ingesteld vlekken in , in plaats van ze eruit . Een op basis van aardolie solvent spray is het beste product voor het voorbehandelen van op olie gebaseerde vlekken zoals pindakaas .
Overige Verzorging overwegingen

De spleten van een bank deksel zijn ideaal plekken voor huisstofmijt of kruimels te verzamelen . Om ze te verwijderen , vaak stofzuigen de stof. Om een bank deksel drogen , ofwel lucht drogen of gebruik de laagst droger instelling mogelijk .

Hoe maak je een frame voor een bekleding Couch Build

Het ontwerpen en bouwen van uw eigen gestoffeerde bank maakt het nieuwe meubel om te voldoen aan uw specificaties van de grootte en zachtheid . De basis houten frame kan worden vervaardigd uit verschillende materialen , deels gebaseerd op de hoeveelheid van het frame dat wordt blootgesteld op het eindproduct . Hoge kwaliteit hardhout moet worden gebruikt voor plafonds met houten banken met minimal

Meer dan ooit