Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> luiers >> Content

Hoe uw Sofa Redo

Je hoeft niet handig te zijn met bekleding om uw bank opnieuw en geef het een compleet nieuwe look . U kunt een hoes kopen voor haar lichaam het type , knip , tack en naaien voor een getailleerd model , of je daadwerkelijk kunt schilderen uw bank , afhankelijk van het materiaal. Bekledingsstof verf is beschikbaar , en het huis verf werkt ook , maar altijd de verf op een pleintje aan de onderkant van de bank te testen voordat het plegen van het project . Wat je nodig hebt
Stofzuiger
Hoes
Verf en stoffenmonsters
Meetlint
1 gallon acrylverf
Wasmachine
Wasmiddel
Naaien leveringen < br > Naaimachine
kussenstof
Zipper of klittenband
Accent kussens Heb Drop doek
Afplaktape
Verf benodigdheden , Hardware gereedschap
Textiel medium
Verfroller < br > Penseel
Toon meer instructies
Voorbereiding
1

Stofzuig je bank grondig . Veeg enige hardware of houten of metalen armleuningen en voeten. Kopen van 2

Shop voor slipcovers of interieur acrylverf , afhankelijk van hoe u graag uw bank overdoen.
< Br > 3

Verzamel verf of stofstalen voor uw bank. Kies een effen kleur , met een of twee patronen voor kussens of accent kussens , of ga met een of meer vaste kleuren of patronen , afhankelijk van uw smaak . Vergelijk verschillende kleur en patroon combinaties .
4

Meet uw bank. Noteer de afmetingen , en neem ze mee bij het maken van een definitieve beslissing voor een hoes . Koop een hoes dicht aansluit bij uw bank lichaam stijl en grootte. Aankoop 1 liter acrylverf als je gaat naar de bank plaats te schilderen.
Hoes
5

Wassen, drogen en strijken van de hoes . Kleed uw bank met het instructies van de fabrikant . Zip , das of zet hem helemaal . Kijk naar de hoes , en noteer waar u wilt wijzigingen aan te brengen . Misschien wilt uitknippen het centrum , bijvoorbeeld, en naai nieuwe kussenhoezen in een contrasterende kleur of patroon . Pin en markeer alle gebieden u wilt veranderen om de bank beter te passen , bijvoorbeeld de armsteunen of onderste hoeken .
6

Maak uw wijzigingen met behulp van een naaimachine . Meet uw kussens van de bank , en naai covers met uw gewenste stof. Gebruik de huidige kussens van de bank als patronen als dat nodig is . Installeer een rits of klittenband aan de ene kant , en plaats de deksels op de kussens .
7

Naai nieuwe covers voor kleine accent kussens , of de aankoop van degenen die met de nieuwe hoes en kussens . Plaats ze op de bank .
Schilderkunst
8

Verwijder eventuele bank kussens , kussens en hardware. Leg een doek onder en rond de sofa.Tape beneden alle hout, metaal of framing en voeten met behulp van schilderstape .
9

Mix 1 deel verf met 2 delen medium textiel . Het medium zorgt ervoor dat de acryl flexibel voor stof gebruik, zodat het niet zal barsten .
10

Breng het mengsel met behulp van een verfroller voor grote gebieden . Solliciteer afwerking met een kleine borstel . Laat de bank volledig drogen .
11

tape van de schilder verwijderen . Installeer alle hardware die u eerder verwijderd . Plaats vers overdekte sofa kussens op de top .


From:http://tuin.98905.com/furniture/couches/1002034341.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.