Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> luiers >> Content

Hoe Web een Couch Voordat reupholstering

reupholstering een bank kunt u een oude of antieke frame te redden en te herstellen met nieuwe stof. Echter , web de bank voordat het te bedekken om te voorkomen dat door te buigen, de verbetering van haar toekomstige toestand en verlengen de levensduur . Bekleding singels, of jute singels, maakt zwaar gebruikte stoelen en banken meer comfortabel in gebruik en verhoogt hun vermogen om gewicht te ondersteunen . Voor het installeren van nieuwe singels op de bank , verwijder de nietjes of punaises die de oude singels om zijn frame met een platte schroevendraaier . Wat je
platte schroevendraaier
Schaar
Bekledingsnieten
Webbing brancard
Need Toon meer instructies
1

Snijd de gerafelde of oneffen uiteinde van de gordel met een scherpe schaar . Leg het afgesneden uiteinde over het centrum van stoelframe de bank en trek hem door 1 duim buiten het frame . Plaats drie nietjes aan de band bevestigen aan het frame. Vouw de uitgebreide sectie over zichzelf en plaats nietjes tussen de voorgaande om het op zijn plaats en het houden van ontrafelen . Kopen van 2

Verleng de gordel aan de andere kant van de bank zitting frame en bevestig deze aan de tanden van een singels brancard . Trek de brancard strak over het frame en de druk te handhaven voordat nieten aan het frame.
3

Meet en snijd de singels 1 inch buiten de rand van het frame. Herhaal het proces van het vouwen van het afgesneden uiteinde over zichzelf en nieten op zijn plaats. Blijf parallel spanbanden om de 1 tot 2 centimeter in dezelfde richting over het beeld te plaatsen , totdat de bank zitting geheel bedekt is.
4

Duw het uiteinde van de gordel onder de eerste band , vlak tegen de hoek van het frame . Plaats de band over en onder de vorige parallelle riemen totdat u het andere uiteinde van het frame te bereiken . Deze dwarsbalk wordt in de tegenovergestelde richting ingebracht om de vorige bandjes.

Trek 5 het uiteinde van de riem in de vorige stap 1 inch buiten het frame voordat u nietjes om het vast te zetten. Vouw de 1 inch rand over zichzelf en nieten opnieuw. Zet het andere uiteinde van deze band om een brancard en trek het strak de hele weg langs de zitting .
6

Plaats een rij nietjes aan het einde van de uitgerekte riem aan het frame. Snijd de riem 1 inch buiten het frame , vouw de overschrijding zelf en nieten aan het frame. Herhaal het proces van het weven riemen van de gordel door de vorige, maar wisselt het weefpatroon totdat de stoel is bedekt .


From:http://tuin.98905.com/furniture/couches/1002034320.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.