Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> stoelen >>

Hoe vervang ik het leer op een Wassily Chair

De Wassily stoel was in de jaren 1920 uitgevonden door Marcel Breuer , een gerenommeerde architect . Dit iconische lounge chair werd vernoemd naar de kunstenaar Wassily , een tijdgenoot van Breuer . Het ontwerp is een van de vroegste voorbeelden van de moderne stijl , en heeft een naadloze buizen ontwerp gebaseerd op een fiets . Authentieke Wassilys zijn nu de verkoop van meer dan $ 2.000 ( vanaf 2010 ) . Sinds de Knoll Furniture Company begon ze te produceren in 1968 , hebben ze een serienummer gehad en Marcel Breuer handtekening stempel op de basis . Eerdere versies werden gemaakt tussen 1927 en 1968 , maar geen identificatie van postzegels niet te hebben. De sleutel is het ontwerp en de afmetingen - 31 cm breed , 27 1/2 cm diep en 29 cm hoog . Als u overweegt het vervangen van het leer op een Wassily , in gedachten houden dat je de authenticiteit van het stuk zou kunnen worden aangetast. Wat je
Stanleymes
Schaar
dopsleutel nodig
schroevendraaier
lederen riemen
Naaimachine met lederen naald Kleding Leer olie
Meetlint

Toon meer instructies
1

Meet de breedte van de banden te vervangen en aankoop lederen vergelijkbaar met wat er momenteel op de stoel . Het leer op Wassily stoelen is typisch koeienhuid of Spinnebeck merk Belting leer , en kan zowel glad of bedekt met haar. Sommige versies gebruiken Cordura merk nylon band .

Verwijder 2 de schroeven of bouten uit de stoel om het te demonteren . Schuif het leer stuk te vervangen .

Gebruik 3 de oude lederen band als een meet-en snij de nieuwe lederen band materiaal op maat. Houd in gedachten dat leer rekt als het wordt gebruikt , dus geknipt voor een goede pasvorm .
4

Naai naden aan elk uiteinde van de riem om openingen te creëren voor het buizenframe om door te passen . Bind de band om het frame voordat u gaat naaien om de juiste fit te krijgen.
5

Schuif de nieuwe band terug op het buizenframe en monteer de stoel .


Vorherige Seite
Nächste Seite
Hoe kan ik een Antieke Victoriaanse Chair Repair

Het Victoriaanse tijdperk wordt geassocieerd met het bewind van Engeland Koningin Victoria , die duurde 1837-1901 Dit was een welvarende en vreedzame tijd , maar het was ook een tijd van strenge moraal en strenge sociale codes . . Terwijl Victoriaanse meubelmakers niet tot een dominante stijl van het meubilair , kan worden gezegd dat zij over het algemeen geproduceerd sierlijke stukken die niet bi

Meer dan ooit