Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> stoelen >>

Hoe maak je een La- Z -Boy Chair Repair

De La- Z -Boy bedrijf begonnen met de productie ligstoelen in 1929 Sindsdien hebben ze nog steeds de kwaliteit en de technologie achter hun producten te verbeteren . . Alle La -Z -Boy producten worden ondersteund door een beperkte levenslange garantie . Veel problemen zoals een losse rugleuning , piepende componenten en een achterblijvende beensteun kan worden vastgesteld thuis. Vaststelling van eenvoudige problemen thuis elimineert het gedoe van het nemen van de voorzitter voor service.Things Je
platte schroevendraaier
heldere minerale olie nodig
Toon meer instructies
1

Controleer de omgeving van de stoel. Verwijder alle items die het blokkeren van de stoel uit liggende . Kopen van 2

Draai de achterkant van de stoel van links naar rechts . Dit zal u helpen bepalen of een beugel die het weer op zijn plaats zit los. Kijk naar de onderste hoek van de stoel waar de rugleuning en zitting meet.Tighten losse bouten met een platte schroevendraaier .
3 Pak vleugelmoeren door de gevleugelde tips .

Draai de vleugel moeren aan de onderkant van de stoel om de spanning stoel passen . Draai de vleugelmoer naar rechts om de spanning te verhogen . Draai de vleugelmoer naar links om de spanning los te maken. Een stoel die te los zal piepen . Een stoel die te strak is niet goed leunen .
4

Smeer veren met een duidelijke minerale olie . Er zal altijd een bepaalde hoeveelheid ruis in verband met de stoel , omdat metaal vaart ten opzichte van metaal. Juiste smeerolie zal een deel van het gepiep te elimineren en te voorkomen dat de afbraak van de veren .

Hoe je je eigen Boekenkast Stoel Zorg

Boekenkast stoelen zijn een stijlvol en modern antwoord op boekenliefhebbers met grote collecties boeken en kleine woonruimtes , waar de opslag is op een premie . Door het combineren van de boekenplanken met een stoel te zitten tijdens het lezen , is de hoeveelheid ruimte die een bibliofiel moet aanzienlijk verminderd . Goede kwaliteit boekenkast stoelen zijn duur , maar u kunt uw eigen zeer stevi

Meer dan ooit