Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> stoelen >> Content

Hoe het nu een ligstoel Upstairs

Moving elk meubelstuk trappen kan lastig zijn als je niet voor te bereiden . Ervoor zorgen dat de trap is breed genoeg om uw ligstoel tegemoet en maatregelen nemen om de stoel te beschermen zal het proces veel eenvoudiger maken . Roep dan de hulp van een buddy om de fauteuil stabiel als je het bewegen en om u te helpen het gewicht van de stoel op de trap dragen. Wat je nodig hebt
Meetlint
noppenfolie
Packing tape
Moving dolly
Toon meer instructies
1

Meet de breedte van de trap en de breedte van de fauteuil te zorgen dat de fauteuil past de trap op . kopen van 2

Wikkel de onderkant van de ligstoel waar de voetsteun opduikt met plastic noppenfolie . Wikkel de noppenfolie helemaal rond de stoel , en plakt hem met verpakkingstape . Dit voorkomt dat de voetsteun uit te breiden , terwijl u zich verplaatst .

Drapeer 3 een bewegende kar of dolly met dekens om schade aan de fauteuil te voorkomen . Plaats de onderste rand van de dolly onder de achterkant van de fauteuil . Trek aan de hendel van de dolly , terwijl een helper kalmeert de fauteuil als je het naar achteren kantelen .

Walk Goedkope 4 achterwaarts de trap als je vasthoudt aan de handgrepen van de dolly . Trek de dolly de trap een trap in een tijd terwijl uw helper duwt en kalmeert de fauteuil . Coördineren van uw inspanningen , zodat u trekken als helper duwt , dan stoppen en rusten bij elke stap .
5

Kantel de fauteuil naar voren als je eenmaal boven en trek de dolly van onder de achterkant van de stoel . Verwijder de plastic verpakking .


From:http://tuin.98905.com/furniture/chairs/1002033952.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.