Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> stoelen >>

Hoe maak je een Toadstool Chair Maak

Maak een wonderland in je achtertuin of verlevendigen de slaapkamer van een kind met paddestoelen . Deze ontlasting, bedoeld om paddestoelen lijken , zijn geïnspireerd door sprookjes , zoals de klassieke boek en de film "Alice in Wonderland . " Paddestoelen hebben een stomp in plaats van vier poten en zijn meestal klein van gestalte . Met een boomstronk en een lijst van gereedschappen uit een lokale ambachtelijke winkel, kunt u een speelse omgeving en een functionele plek om te zitten maken . Wat je nodig hebt
Boomstronk
Schroeven
Boor
15 -inch schijf van dik Multiplex 13 -inch schijf van dik multiplex
Foam Electric mes
batting
6 - inch dik schuim
nietpistool
Red voelde
Acrylverf ( grijs en wit ) op Twitter kwast
Toon meer instructies
1

Lijm een ​​stuk van zes centimeter dik schuim om een 15-inch cirkel van triplex . Het schuim moet betrekking hebben op het hele stuk triplex . Gebruik een elektrisch mes om het schuim te vormen tot een koepel . Kopen van 2

Cut slaan in een cirkel die een zes -inch grotere omtrek dan de multiplex heeft . Met de koepel naar beneden gericht , nieten de batting aan de onderkant van de multiplex en wikkel de strijd rond de omtrek van de multiplex en nietje in zijn plaats.

Plaats 3 een groot stuk rood vilt ( ongeveer 30 inch ) onder de koepel , de koepel nog steeds naar beneden gericht . Wikkel het schuim stevig rond de koepel en nieten plaats aan de onderzijde van de multiplex . Snijd elke extra stof .
4

Flip de koepel zitting goede kant naar boven en verf grote witte stippen op de rode voelde om een paddestoel lijken. Laten drogen .
5

een 13 -inch schijf van multiplex grijze verf . Laten drogen .
6

Boor een gat in het midden van de 13-inch multiplex schijf en in de onderkant van de 15-inch multiplex schijf . Bevestig de twee schroeven .
7

Boor meer gaten in de onderkant van de 13-inch schijf en bijpassende gaten in de bovenkant van de boomstronk en bevestig de koepel zetel aan de boomstronk .
>

How High Are Balkon Stoelen

? Als je een balkon , gebruik maken van de buitenruimte ook. Grow een container tuin , plaats een paar stoelen voor het lezen , en stel een tafel om uw ontbijt te eten. Bij het ontwerpen van de ruimte , kan je je afvragen wat de grootte stoelen je moet gebruiken. Hoewel er geen regel over hoe je een terras inrichten , kan uw persoonlijke omstandigheden helpen een verstandige beslissing te nemen .

Meer dan ooit