Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin > >> Furniture >> stoelen >>

Ideeën voor opnieuw uitvoeren Houten Terug Latje Stoelen

Houten latten zijn gemeenschappelijk voor vele stijlen van houten stoelen . Wanneer overdoen hen , heb je een kans om het uiterlijk van het stuk volledig veranderen , of gewoon de kleur of sparren op de finish. Grote veranderingen zijn mogelijk met kleine elementen , zoals vlekken , verf en stof. Begin met een beeld van wat u wilt dat uw stoelen te lijken . Quick Change

Maak snel een wijziging aan een houten latje terug stoel met een stukje schuurpapier en een spuitbus . Schuur het oppervlak licht te breken de glans op de afwerking en een jas van uw favoriete kleur van de verf toe te passen . Houd het blik 8 tot 10 centimeter van het oppervlak en in beweging houden in het kort, borstelvormige beroertes, het spuiten van de verf in korte , overlappende uitbarstingen . Laat de verf drogen voor een uur, daarna Overschilderbaar .
Compleet Refinish

Gebruik meubels stripper om de originele afwerking te verwijderen met staalwol en een nylon schraper . Spoel het oppervlak van de stoel met een doek bevochtigd met terpentine om de resten te verwijderen . Breng twee lagen beits en transparante afwerking all-in -one met een fijne borstel . Werken in lange, rechte overlappende slagen totdat de stoel is bedekt . Laat de finish te drogen tussen de lagen .
Lambrisering Terug

Snijd de achterkant latten van de stoel met een decoupeerzaag . Snijd een multiplex plaat om het gebied te vullen tussen de zijden van de stoel van boven van de zitting aan de onderzijde van de rug . Past het in de rug van de stoel en het gebruik van een pin nagelpistool tot nagel door zij frame van de stoel in de rand van het triplex . Verf of beits het paneel naar de rest van de stoel passen , of zoek een decoratief u wilt en decoupage aan het paneel met duidelijke lijm of ambachtelijke glazuur .
Stof Opties

Bedek de latten in de rug van de stoel met een tie- op kussen voor een frisse look , of naaien covers van stof om te passen over de gehele achterkant van de stoel . Schuim toe te voegen aan de stoel en nieten dezelfde stof overheen . Voeg decoratieve bekleding bekleding of kwastjes aan de stoel hoes voor detail toe te voegen . Kies stof die goed zal houden tot wordt gebruikt als een zitkussen . Donkere kleuren en drukke patronen langer schoon blijven .

Hoe te Covers Keep on Recliner Arms

Als je zit in een ligstoel met de voetsteun verhoogd , pakt u de armleuningen stevig op te vouwen de voetsteun en opstaan ​​uit de stoel . Als je dit te herhalen in de tijd, uw fauteuil armleuningen vaak versleten en versleten te worden. Minimaliseer deze slijtage door het plaatsen van covers op de fauteuil armen . U kunt ook wijzigen de arm dekt licht tot covers op fauteuil armen houden . Wat je

Meer dan ooit