Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> stoelen >> Content

Mijn Reclining Chair is gebroken

Verstelbare stoelen variëren in structurele complexiteit , en kan variëren van relatief eenvoudige mechanismen volledig gemotoriseerde systemen . Een gebroken fauteuil kan worden ongemakkelijk en blijken lastig op te lossen . Symptomen

Bepaalde problemen tekenen wijzen op een mechanisch probleem met een ligstoel ; een stoel die leunt aan de ene kant , maakt oneven ploffend geluid wanneer de bewoner zijn gewicht verplaatst , heeft een voetensteun die lijkt te knallen in het wilde , of niet leunen of terugkeren naar zijn normale positie waarschijnlijk gerepareerd moet worden .
< br >
gevaren

Naast de voor de hand liggende ergernissen van het zitten in een oneffen of ongemakkelijke positie , gebruik van een gebroken ligstoel daadwerkelijk kan gezondheidsrisico's voor bewoners . Zittend in een gebroken ligstoel kan uiteindelijk leiden tot rug-, nek -of beenproblemen , evenals hoofdpijn.
Solutions

Vanwege de complexiteit van de liggende mechanisme , een gebroken component in een ligstoel vereist meestal professionele reparatie of vervanging . Eigenaren moeten het merk, model en eenheid gegevens mee te sturen in de meubelzaak of reparatiewerkplaats . Recliners hebben over het algemeen een label weergeven van deze informatie.


From:http://tuin.98905.com/furniture/chairs/1002033725.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.