Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> stoelen >> Content

DIY - goud geschilderde Chair

U kunt eenvoudig sparren-up van uw eetkamer , woonkamer of keuken stoelen met een verse laag verf . Overspuiten van een gewone houten stoel in een andere kleur dan de tabel of in een die contrasteert met woonkamer meubels zal flair toe te voegen aan een kamer. Een optie is om een gewone houten stoel goudverf , waardoor het een bijzondere uitstraling. Dit is een dankbaar project dat decor van uw huis zal verbeteren . Wat je nodig hebt
doek of kranten
Dish zeep
Emmer
Spons
Föhn ( optioneel ) of Fine - schuurpapier
Kleefdoek
Paintbrush ( optioneel ) op blanke lak
Toon meer instructies
1

Plaats de stoel in een goed geventileerde ruimte op een doek of kranten . Het schilderen van de stoel buiten op een zonnige dag is ideaal. Kopen van 2

Maak de stoel grondig met afwasmiddel en een spons . Spoelen met gewoon water en droog met een haardroger of laat drogen aan de lucht . Heeft een doek of handdoek niet om de stoel te drogen , zoals kleine stukjes weefsel kan komen te zitten in het hout .

Schuur 3 de houten stoel met fijn schuurpapier korrel net genoeg om op te ruwen het oppervlak . Dit zal een basis waarop de verf kan binden bieden .

Veeg
4 onderaan de stoel na het schuren met een tack doek .
5

Breng de eerste laag goudverf . Gebruik een spuitbus met verf of toepassen van verf van een blikje met een penseel . Laat de vacht drogen 03:57 uur .
6

Spray of borstel op een tweede laag . Laat de verf drogen . Breng een derde laag als de gouden verf te licht blijft .
7

Breng een laag blanke lak met een kwast of spuitbus . Laat de lak 03:57 uur drogen voor gebruik .


From:http://tuin.98905.com/furniture/chairs/1002033588.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.