Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> stoelen >> Content

Hoe maak je een stoel pad verdienen met klittenbandsluiting

U kunt een kamer een make-over te geven , zonder ooit het kopen van nieuwe meubels . Maak een stoel pad met een klittenbandsluiting , en je kunt de kleur en stijl toe te voegen aan uw eetkamer interieur in een middag . Het toevoegen van de klittenbandsluiting maakt het gemakkelijk voor u om te veranderen uit de cover van de stoel pad , dus je kunt verschillende stijlen te gebruiken het hele jaar door , veranderen ze met de seizoenen of uw stemming . Wat je nodig hebt
Stoel
Meetlint Briefpapier
Potlood Schaar
Marker
Foam padding , 1 cm dik
Gekarteld of elektrisch mes Home decor weefsel
Velcro
Rechte pinnen
Naaimachine
Draad en lint , Heb 1/2 inch breed sex show meer instructies
1

Maatregel de breedte en lengte van de zitting van de stoel . Als uw stoel heeft een bestaand pad op, dat gebruiken om uw metingen maken het kopen van 2

Teken een vierkant op een vel papier of krantenpapier om een ​​patroon voor uw stoel pad te maken. ; het patroon moet overeenkomen met de lengte en breedte van de zitting van de stoel . Teken een tweede patroon die een 3/4 inch hoogte aan elke kant (zodat een totaal van 1,5 inch wordt toegevoegd aan de lengte en breedte ) . Knip beide patronen met een schaar

Plaats
3 uw kleinere patroon op de top van een stuk van 1 -inch dikke schuimvulling . Trace rond de patroon met een marker , en gebruik vervolgens een gekarteld of elektrische mes te snijden uit de schuimvulling . Zet dit terzijde .

Gebruik 4 uw grotere patroon twee stukken gesneden uit uw interieur gewicht stof. Trace rond de patroon met een potlood op de verkeerde kant van de stof , en dan knip beide stukken .
5

Knip een stuk klittenband lijm die ongeveer 2 centimeter korter dan de breedte van de stof meet . Schil elkaar de twee stukken klittenband , mentaal labelen stuk A en stuk B.

Klap 6 onderaan de achterkant van een van uw stukken stof met 1/4 inch naar de verkeerde kant van de stof ; deze kant van het kussen zal worden op de rug van de stoel plaatsnemen, als u klaar bent . Druk op zijn plaats met een strijkijzer. Herhaal deze stap voor de andere stuk stof .

Line
7 up Velcro stuk A langs de gevouwen rand van een stuk stof . Plaats de rand van de klittenband , zodat het net binnen de gevouwen rand van de stof, maar overlapt of covers de binnenrand van de stof die u gevouwen . Speld vast met rechte pinnen . Herhaal dit met klittenband stuk B aan de andere gevouwen stuk stof .
8

Gebruik uw naaimachine en rijg de klittenband naaien aan de stof. Naai met een kleine zigzagsteek rondom de omtrek van elk stuk klittenband.
9

Plaats de twee stukken stof aan elkaar met de goede kanten naar elkaar toe . Speld de stoffen aan elkaar rondom de randen.
10

Knip twee stukken van een halve inch breed lint, dat elke maatregel 12 centimeter lang . Vouw elk stuk in de helft en sandwich de vouw tussen de lagen stof , net buiten de randen van het klittenband aan beide zijden . Plaats de uiteinden van het lint op de binnenzijde van de stof "sandwich " en houd het gevouwen gedeelte tussen de buitenste randen van het weefsel , zodat u kunt naaien overheen .
11

Gebruik uw naaimachine om de stoel pad hoes naaien. Start op het klittenband rand aan de ene kant van het klittenband , en naai helemaal rond de andere drie zijden van de stoel pad deksel en stopt wanneer u de andere kant van het klittenband te bereiken . Gebruik een rechte steek gepositioneerd een kwart inch van de rand van de stof , gaan door beide lagen stof en het vangen van het lint plooien in de naad als je naar dat punt . Ga terug over de rand van de naad met een zigzagsteek om het te stabiliseren.
12

de pennen verwijderen en draai de stof met de goede kant naar buiten . Gebruik je vingers om volledig te duwen uit de hoeken van de stof , en vervolgens de foam pad door de open zijde waar het klittenband is gevestigd. Sluit de klittenband door samen te duwen van de twee helften , en gebruik het lint banden met de pad koppelen aan de sporten op de achterkant van de stoel .


From:http://tuin.98905.com/furniture/chairs/1002033408.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.