Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> stoelen >> Content

Hoe maak je een Pallet Chair voor twee

houten pallets bevatten sterk hout , maar zijn vaak goedkoop , dat de stukken een goede keuze voor doe-het - zelf-projecten maakt . Controleer op pallet distributeurs en groothandelaren in uw regio of vraag bij de plaatselijke winkels , die de stukken zouden kunnen geven gratis. Een standaard pallet hoogte van 48 cm bij 40 centimeter en twee pallets bevatten voldoende hout om een ​​twee - persoons stoeltjeslift maken . Gebruik de afgewerkte stoel als een indoor of outdoor stuk . Wat je nodig hebt Pagina 2 houten pallets Meetlint
cirkelzaag
Vlakschuurmachine Pagina 2 -inch houtschroeven
Crowbar
houtlijm
Klemmen
Boor Goedkope 4 -inch bouten
Toon meer instructies
1

Stapel de twee pallets op elkaar . De 48 -inch -by - 40 - inch formaat is te groot voor een standaard stoel . Meet 30 centimeter over de langste zijde van de pallet . Knip beide stukken met een cirkelzaag , het creëren van twee stukken die 30 cm bij 40 cm meten. Kopen van 2

Schuur de randen van het hout met een vlakschuurmachine . Ga over de top , zijkanten en uiteinden van elke pallet , het verwijderen van eventuele onvolkomenheden en het verlaten van hout dat glad aanvoelt . Draai 2 - inch hout schroeven door de laatste trede op de pallets , die de sterkte van de platen langs uw bezuinigingen verhoogt .

Set 3 een houten pallet op de grond en plaats de tweede loodrecht op de top . Schuif de bovenste pallet vooruit 10 centimeter . Bevestig hout schroeven door de bovenste pallet en in de pallet eronder. Houd een hand op de top pallet , terwijl je door het bos en in de onderste pallet schroef . Plaats de schroeven om de 2 centimeter over de top . Dit geeft u een L - vormig stuk dat de basis van de stoel vormt .
4

Vind de uiteinden u de pallets afgesneden . Breek het hout uit elkaar met een koevoet . Schuif de koevoet onder het hout en genoeg kracht op als je omhoog te trekken dat het hout breekt los . Snijd de planken in stukken van 4 cm bij 4 centimeter.
5

Plaats een van de 4 - inch -by - 4 - inch platen plat en bedek de bovenkant met houtlijm . Stel een tweede stuk op de top . Stapel vier borden met lijm tussen elke een en klem . Herhalen , waardoor vier verschillende stukken van dezelfde hoogte en grootte, die dienen als de benen .
6

Draai de stoel ondersteboven en boor een gat 2 centimeter afstand van elke hoek . Boor een 1 - inch gat in het midden van elk houten been blok . Zet de blokken op de grond en plaats de stoel op de top . Line up de gaten in de stoel met de gaten in het blok . Plaats een 4 - inch bout door de stoel en in het been gat. Draai de bout door de stoel en in het been . Herhaal deze stap voor elk been .


From:http://tuin.98905.com/furniture/chairs/1002000583.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.