Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Water - Bed Beschrijving

Een waterbed heeft een met water gevulde matras in plaats van de traditionele veer ondersteunde matras . Ondanks de gemeenschappelijke misvattingen , zal de overmatige gewicht van een waterbed geen huis beschadigd door het veroorzaken van de vloer te verzakken . Door grote footprint het bed , wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over de vloer . Stijlen

Oudere - stijl waterbedden zijn vrij uniform van uiterlijk , met een houten - box frame onder en rond de zijkanten van de matras . Die bedden had meestal een ingebouwde hoofdeinde met opbergvakken . Moderne waterbedden zijn verkrijgbaar in twee stijlen . Men rekent af met de hard-zijdige kaders rond de matras , terwijl de andere houdt de hard-zijdige frame, maar heeft een grote inkerving in elke kant om het gemakkelijker te schuiven in bed op te maken . Sommige mensen verkiezen waterbedden zonder de hard-zijdige lijst , omdat ze er niet uitzien als een typische waterbed .
Matrassen

Waterbedden hebben zes verschillende matras stijlen , die elk een ander gevoel . Een free-flow matras heeft een dikke vinyl buitenkant en is gevuld met water . Deze matrassen worden gebruikt met een hard - zijdige frame, dat de juiste steun rond de matrasranden verschaft . Andere soorten matrassen omvatten semi - roerloos , waveless , roerloos , volledig gestabiliseerd en duale systeem . Deze soorten matrassen hebben verschillende hoeveelheden vezels pads in de matras de hoeveelheid beweging te verminderen in het bed . Bijvoorbeeld , wanneer een persoon vastgesteld op waveless matras , zal de matras bewegen ongeveer 05:56 seconden voordat niveaus uit , tegenover een free -flow matras die ongeveer 15 tot 20 seconden beweging heeft .


maten

Niet alleen zijn verschillende maten beschikbaar voor waterbedden, maar er zijn ook verschillende maten en vormen aan uw specifieke behoeften en decor passen . Waterbedden worden geproduceerd in een-, twee , koningin en koning . In aanvulling op de standaard rechthoekige doos en vormen, waterbedden in ovaal zijn ook beschikbaar .
Onderhoud

Zeer weinig onderhoud nodig is voor uw waterbed . De enige keer dat je moet hebben om uit te lekken uit het water is als de matras ontwikkelt een lek of als u het bed te verplaatsen naar een andere locatie . Het is echter belangrijk om water conditioner aan het water in de matras zes maanden. De conditioner voorkomt dat bacteriën en algengroei , die de matras kunnen beschadigen . De exacte hoeveelheid conditioner toe te voegen varieert op basis van de grootte van de matras .

High Loft vs Low Loft Kussens

Hoewel het verleidelijk is om de grootste , fluffiest kussen vindt u kopen, is dit niet altijd de slimste zet . Het kiezen van het juiste kussen kan een positief effect hebben op uw slaap hebben . Denk aan uw persoonlijke voorkeuren en uw slapende stijl bij de keuze tussen een hoge - of lage - loft kussen voor uw bed . Hoogte-en dieptepunten Een kussen loft verwijst naar de hoogte als het ligt

Meer dan ooit