Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bedden >> Content

Het gewicht van een waterbed

Je mag aannemen dat, omdat een waterbed bevat vele liters water dat je een versterkte vloer nodig hebt of dat uw huis is niet stevig genoeg voor een waterbed . In werkelijkheid , is het gewicht van het bed gelijkmatig verdeeld , en je hoeft niet om voorzorgsmaatregelen te nemen voor het plaatsen van een waterbed op de vloer van een structuur die is gebouwd om code . Hard Frames

Voor elke voet breedte , een harde kader waterbed bevat ongeveer £ 300 . van het water . Een queen size harde boxspring weegt ongeveer £ 1.500 . , Maar het gewicht is gelijkmatig verdeeld over meerdere vierkante meter . Waterbedden niet benadrukken de vloer van een woning niet meer dan een badkuip vol met water .
Framescheiding Kits

Verzamel al uw materialen en benodigdheden voor het samenstellen van een waterbed . Hard frames vereisen een sokkel , beugels en schroeven , multiplex dek en een buitenste frame met beugels en schroeven . Sommige frames zijn voorzien van een plat of boekenkast hoofdeinde , en al bed kits bevatten een verwarmingselement met thermostaat en beugel , een waterdichte matras liner , de matras zelf en gewatteerde framerails . U moet een vulling kit kopen met een kraan adapter , waterbed conditioner vloeistof en een slang voor de installatie.
Soft Frames

Per voet van breedte , zacht frame of soft-side waterbedden bevatten ongeveer £ 150 . van het water - de helft van dat van een harde boxspring . Soft- side frames zijn kleiner dan harde frames en bevatten meerdere , kleinere matras blazen , plus een schuim frame en een zachte matras te dekken . Het totale gewicht van een soft-side queen waterbed is ongeveer £ 750 .
Diffuus Kits

Soft
kader waterbedden zijn voorzien van een metalen frame , massief houten fundering en een matras kit . De matras kit bevat een stoffen bekleding met een hard schuim frame dat moet worden met de hand geassembleerd , verwarming pads , een waterdichte voering en diverse matras blazen . Eenmaal ingesteld , een soft-side waterbed ziet eruit als een normaal bed en is compatibel met reguliere bedden in plaats van water bed beddegoed . Er is een bad of slang nodig hebt en vul de kit alsmede een waterbed matras conditioner voor de montage.


From:http://tuin.98905.com/furniture/beds/1002130073.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.