Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bedden >> Content

Kwaliteiten van donzen dekbedden

dekbedden of dekbedden , zijn lichtgewicht, isolerend en zacht, waardoor ze een wenselijke keuze voor een bed te dekken . Ze komen in verschillende gewichten , dus het is gemakkelijk om een ​​dekbed niet uit hoe warm of koud uw kamer is te vinden. Weten wat kwaliteiten te zoeken in een trooster is belangrijk bij het kiezen van de juiste dekbed voor uw bed . Zachtheid

Hoe zacht uw dekbed is , hangt gedeeltelijk af van de draad tellen . Draadtelling wordt bepaald door het totaal aantal draden in een vierkante centimeter van de bekledingsstof . Hogere draad telt tot een zachter dekbed met een strakkere weefsel die niet zo veel van de vulling lekt . Kijk voor materiaal dat is gemaakt van 100 procent katoen of zijde , met een draad tellen tussen 230 en 380 .
Warmte

Dons is een soort verenkleed dat helpt om houden ganzen en eenden warm. Het bestaat uit clusters van licht, pluizige draden die groeien in alle richtingen en zijn niet verbonden aan een veer schacht . De clusters kleine zakken die lucht en lichaamswarmte wanneer ze " loft ", of uit te breiden en pluisjes . Hoe goed een cluster pluizen is afhankelijk van de grootte ervan. Grotere clusters zorgen voor meer warmte . Clustergrootte wordt gemeten door " vul de macht . "

Macht Vul het aantal kubieke centimeter dat 1 oz . van dons bezet . Warmer beneden heeft een hogere fill power nummer . Een goede kwaliteit dekbed moet een fill power aantal 525-600 hebben . Top - kwaliteit dekbedden zijn macht aantallen van 700 of meer te vullen .

Ganzendons is het type van dons meest gebruikt , omdat het zwaarder en warmer dan eendendons . Dekbedden gevuld met eendendons worden beschouwd als een lagere kwaliteit , tenzij de neerdaalt uit de eidereenden , dat is een van de zachtste en zeldzaamste beneden beschikbaar - en ook enkele van de duurste naar beneden . Grotere , volwassen vogels produceren de warmste beneden.
Gewicht

Vul gewicht moet niet worden verward met fill power . Vul gewicht is het gewicht van de dons en veren gebruikt in het dekbed . Het meet kwantiteit , niet de kwaliteit . Dekbedden met een hoger vullen macht kan minder beneden gebruiken en hebben een lager vulgewicht .
Bouw

Goede kwaliteit donzen dekbedden zijn gemaakt met " baffle doos " constructie , wat betekent dat de stof " muren " zijn toegevoegd in het dekbed , tussen de boven-en onderlaag . Baffle doos constructie laat de volle uit te bouwen en zorgt ervoor dat de naar beneden verschuiven rond en klonteren . Zoek " true baffle box " , "gesloten baffle box " of " end -to - end " schermconstructie , waardoor het schot dozen volledig zijn afgedicht . Omlaag kunnen verschuiven in dekbedden gemaakt met gedeeltelijk open dozen . Genaaid -through stiksel is een lagere kostprijs optie die helpt om de laag te houden verschuift door stikken door het dekbed van boven naar beneden .


From:http://tuin.98905.com/furniture/beds/1002130068.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.