Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe maak je een klem voor een Hoofdbord Make

Drijvende of opknoping hoofdborden zijn ideaal voor mensen die hun bedden niet met hoofdeinde of die willen in staat zijn om hun hoofdeinden veranderen . Drijvende hoofdeinden , gebouwd net als grote fotolijstjes, hebben meestal een frame aan de achterkant die zit over een muur klem zodat het hoofdeinde hangt stevig . Als je een hoofdeinde te hangen , kunt u een klem voor it.Things Je
2 - door - 4 hout nodig
Meetlint
Saw
Boor
Houtschroeven < br maken > Stud finder
Level Goedkope 4 -inch snelbouwschroeven
Toon meer instructies
1

Meet de lengte van de achterkant frame van uw hoofdeinde . Typisch het frame 2 tot 4 centimeter breed helemaal rond , waardoor u voldoende ruimte om de schoenplaat hechten aan de binnenrand van het frame . Het hoofdeinde moet vlak tegen de muur . Kopen van 2

Neem ongeveer 4 centimeter van de lengte van het frame en snijd een stuk van 2 - door - 4 - inch hout aan deze lengte . Rip het hout in de lengte doormidden , gebruik de zaag om de cut te maken op een hoek van 45 graden , in plaats van recht. Dit creëert een puntige rand aan elk stuk hout die kunnen koppelen aan een vergrendelende klem, zogenaamde vormen "French klem . "
3

Center ene zijde van de Franse cleat achteraan van het hoofdeinde frame op de bovenrand . Lijn de rand van de kikker en de rand van het frame op hetzelfde vlak . De lange zijde van de kikker 's schuine punt moet worden op de rug, naar beneden .
4

Boor verzonken piloot gaten door de cleat in het frame van het hoofdeinde , bevestig vervolgens met houtschroeven gerangschikt om de boorgaten en lang genoeg om te penetreren ongeveer 3/4 inch van het hoofdeinde frame. Rijd de schroeven in diep genoeg zodat de koppen niet uitsteken over het uiteinde van de klem .
5

Zoek de muur studs boven het bed , met behulp van de stud finder . Gebruik een niveau om een rechte lijn over de noppen op de gewenste hoogte het hoofdeinde te hangen markeren .
6

Plaats de tweede helft van de Franse kikker op het niveau muur lijn , gecentreerd op het bed . De korte zijde van de helft van de nok moet gelijk met de wand , met de punt omhoog . Dit zal een sluis bij de naar beneden gerichte puntige uiteinde van de nok helft verbonden aan het hoofdeinde is aangesloten op het te maken .
7

Zet de tweede helft van de klem op de bouten in de muur , met behulp van 4 - inch gipsplaat schroeven . Hang het hoofdeinde over de muur klem, het waarborgen van de sectie kikker op het hoofdeinde stevig vergrendeld in de muur stud klem .

Hoe maak je een hoofdeinde met roeispanen Build

kan Oud , versleten -down roeispanen niet veel nut in een roeiboot , maar ze zijn een fijn materiaal voor de bouw van een rustieke nautische hoofdeinde . Geef uw slaapkamer een zee look door het maken van een hoofdeinde van goed gebruikt roeispanen . Wanneer gewikkeld in touw en ingericht in schelpen , dit hoofdeinde geeft uw kamer een gevoel van ontspannen in een badplaats , zonder de moeite van

Meer dan ooit