Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Een vergelijking van Twin , Full & Queen Size Matrassen

Bij de aankoop van beddengoed , moet u de grootte van uw matras te leren kennen. De gemeenschappelijke matras maten zijn twee-, twee -of vol , koningin en king size . De standaarden aankoop van een frame of strooisel uit een verscheidenheid van verschillende fabrikanten mogelijk zonder zorgen over verschillen in maatvoering . Twin

Geschikt voor een individu in de meeste gevallen , een twin-size bed is ook vaak gebruikt door enkele mensen en kinderen . Twin matrassen zijn 75 centimeter lang en 39 centimeter breed. Tweelingen zijn ook verkrijgbaar in extra lange lengtes in college slaapzalen , het toevoegen van een extra 5 cm voor langer individuen .
Volledige of Dubbele

Een volledige , of dubbele , grootte bed is 54 cm breed en 75 cm lang . Het is de volgende maat van een tweepersoonsbed en is gemeenschappelijk voor gasten slaapkamers , een enkele persoon die meer ruimte of twee kleine mensen die het niet erg het delen van een kleinere ruimte begeert. Een full size bed beperkt ruimte van elke persoon tot 27 centimeter elk in tegenstelling tot een twin bed dat iemand geeft 39 centimeter ruimte .
Koningin

Beide breder en langer dan twee-en full size bedden , de queen size bed is 80 centimeter lang en 60 centimeter breed. Het is geschikt voor mensen die langer zijn en koppels die willen extra ruimte om te spreiden, waardoor 30 centimeter ruimte aan elke persoon in het bed . Een queen size bed niet geschikt kan zijn als u of uw partner zijn groter in omvang of willen spreiden.
King

De grootste bed , meet 76 cm breed en 80 centimeter lang , is het kingsize bed . Het biedt 38 centimeter aan elke persoon in bed toen in tweeën verdeeld en is lang genoeg om groter individuen aan te passen . U kunt afwisselend kopen een Californische koning , die de breedte vermindert tot 72 inch, maar vergroot de lengte tot 84 centimeter voor extra lange mensen .

Homemade Gemakkelijk te maken hoogslapers

Loft bedden zijn uitstekend geschikt voor kleinere kamers of appartementen , het verhogen van je slaapgedeelte om ruimte voor zitplaatsen of een werkruimte hieronder te maken. Hoogslapers zijn een eenvoudige constructie , waarvoor beperkte middelen en met slechts een paar kritische structuur punten . Dit maakt ze zeer geschikt voor eerste bouwers . Of u wilt het meeste uit van een beperkte ruimte

Meer dan ooit