Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

De breedte van Queen en King Size Matrassen

Het selecteren van een matras is een keuze van de kosten en de matras grootte. Keuze zal ook afhangen van uw keuze van de stijl en het merk , aangezien in de meeste gevallen zal de stijl en het merk een grotere impact op de prijs dan de grootte hebben . In de meeste stijlen , zullen alle grotere , kingsize opties dicht in prijs, terwijl de kleinere , queen size minder duur zal zijn . Koningin

Queen sized matrassen zijn 60 cm breed en 80 cm lang . De queen size is 6 centimeter breder en 6 centimeter langer dat een standaard full-size matras . Queen-sized matrassen zijn over het algemeen goedkoper dan kingsize matrassen van dezelfde stijl .
King

Een standaard kingsize matras is 76 cm breed en 80 cm lang . De boxspring voor een kingsize bed bestaat meestal uit twee Twin XL boxsprings bij elkaar gehouden door het bedframe . Een kingsize matras kost doorgaans ongeveer 50 procent meer dan een queen-sized matras van dezelfde stijl . Bestrijkt het label " kingsize " zijn gemaakt om deze grootte matras past .
California King

De California koning matras is smaller en langer dan een standaard koning matras . Het meet 72 centimeter breed en is 84 centimeter lang . De koning Californië is de matras langer in de handel verkrijgbaar , dus het is bijzonder geschikt voor langere mensen . De boxspring voor deze stijl , zoals die van een standaard koning , komt in twee helften om het verplaatsen makkelijker .
Split King

Een split koning is een king- sized bed gemaakt door het combineren van twee aparte matrassen . De meest gebruikte configuratie past standaard afmetingen kingsize . De Twin XL matras is precies de helft van de breedte van een standaard koning en is een veel voorkomende matras grootte. Configuraties die overeenkomen met de afmetingen van een California king zijn , maar moeilijker te vinden . Een split koning matras set is veel gemakkelijker om van het ene huis naar het andere en biedt de mogelijkheid van het splitsen van het bed in twee singles .

Hoe maak je een bed rok maken met behulp van een hoeslaken

Een bed rok , ook wel bekend als een stof ruches, is een stuk van bed dressing die gaat tussen uw matras en boxspring . De rok gedeelte naar beneden hangt aan de boxspring te dekken en in het algemeen de grond bereikt. Langere bed rokken zal alles wat u wilt opslaan onder het bed verstoppen . Als u een extra hoeslaken rond het huis , kunt u verwijderen van de elastische en een knus bed rok die je

Meer dan ooit