Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Slaapbank vs futon

Als je een meubel dat kan bieden zitplaatsen evenals een extra plek om te slapen voor de gasten nodig hebt, heb je meer opties dan je zou denken . Een optie is een slaapbank , dat is een bank met een matras opgevouwen in de kussens , of een bedbank met armen en rug die naar beneden kan vouwen tot een plat bed . Een andere optie zou een futon , een Japanse matras die , indien geplaatst op een opvouwbare frame, ook kunt vouwen uit in een bed zijn. Er zijn verschillende dingen te overwegen bij de keuze tussen de twee , met inbegrip van hoeveel u bereid bent te besteden en uw persoonlijke stijl versieren zijn . Comfort

Het eerste ding om te overwegen is hoe comfortabel het meubilair zal worden als een bed en een bank , dus je moet altijd het comfort van het meubilair te testen in beide vormen . Veel mensen beschouwen futon matrassen zeer comfortabel , maar anderen denken dat ze te hard om op te slapen , omdat ze hebben een dunne matras . Slaapbanken zijn over het algemeen gemaakt van dik meubelen schuim , dus kunnen ze zachter dan een futon matras . Als u met behulp van uw slaapbank meer als een bank dan een bed , moet u ook aandacht besteden aan hoe comfortabel het is om te loungen in plaats van slapen .
Prijs

Futons zijn over het algemeen goedkoper dan beddivans of slaapbanken , maar zoals bij elke vorm van meubels , je krijgt wat je betaalt voor . Als u overweegt te slapen op een futon meer dan het te gebruiken als een bank , dan wil je een hogere kwaliteit ( en duurdere ) matras , met foam inserts en andere comfortvoorzieningen krijgen . Slaapbanken kan duurder zijn dan futons zijn, omdat ze vaak zijn gemaakt met high - end meubelen schuim en modestoffen .
Style

Futon bedden goed passen met Japans geïnspireerde , eco - vriendelijk en modern interieur stijlen . Slaapbanken , ook wel converteerbare banken , zijn een moderne vorm van meubilair , en als zodanig , kunnen ze heel goed passen bij een moderne stijl huis . Voor meer traditionele of Victoriaanse geïnspireerde decor , misschien een ligbed gevuld met kussens of een traditionele slaapbank dat een matras die terug in de kussens vouwt heeft een betere uitstraling.
Gebruiksgemak

een andere overweging bij de keuze tussen een slaapbank of een futon is hoe gemakkelijk het meubilair is om te zetten van een bank tot een bed . Veel futon frames vereisen twee mensen worden opgetild en trek het frame in een vlakke positie voor het slapen. Een bedbank kan gemakkelijker naar beneden te vouwen in een bed , omdat de armen en de rug van de bank moet gewoon in een vlakke positie worden verplaatst . Uitklappen van de matras van een traditionele slaapbank kan ook ingewikkelder dan ofwel een futon of een moderne bedbank .

De grootte van een koning Hoofdbord

Een kingsize bed is geschikt voor een grote slaapkamer . Het biedt ook voldoende ruimte voor twee personen uit te strekken en een goede nachtrust . Een hoofdeinde voegt een blik van verfijning aan een slaapkamer . Kingsize hoofdborden zijn speciaal ontworpen om te werken met een kingsize matras . Koning hoofdeinden komen in een verscheidenheid van materialen , stijlen en maten en moet overeenkomen

Meer dan ooit