Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Wat zijn de afmetingen voor een volledige matras

? Het krijgen van een goede nachtrust leidt tot een meer productieve dag in het algemeen. Je wilt niet te slapen op een bed dat te klein is voor uw behoeften kunt u lang gooien en de hele nacht draaien . Een volledige matras is een gemeenschappelijk bed formaat gebruikt door zijn relatief kleine afmetingen in verhouding tot andere matrassen . Lengte

Een full- size bed meet 75 centimeter lang . Het is comfortabel genoeg voor de gemiddelde volwassene , hoewel groter volwassenen problemen met hun voeten opknoping over de rand kunnen hebben . Een regelmatige twin size bed meet ook 75 centimeter lang . De XL- twee-en tweepersoonsbed opties toe te voegen 5 centimeter aan de lengte , verhogen tot 80 centimeter .
Breedte

De full - size bed een hoogte van 54 centimeter breed , voldoende ruimte voor een individu, maar een beetje krap voor twee personen , omdat elke persoon heeft slechts 27 centimeter van de beschikbare ruimte . Een tweeling bed , aan de andere kant , is 39 centimeter breed .
Koningin

Een queen -size bed is de volgende maat van een volledige en meet 60 cm breed en 80 cm lang . Het biedt 30 centimeter ruimte aan elk individu voor koppels of veel ruimte voor iemand om wildgroei .
King

De grootste bed is de king- size matras . Het meet 76 cm breed en 80 cm lang voor het standaard formaat of 72 cm breed en 84 cm lang voor de koning Californië. De standaard king-size matras is ideaal voor iemand die ruimte wil tijdens de nacht bewegen , terwijl iemand die ongelooflijk lang de extra lengte die door de California koning nodig heeft.

Wat zijn de voordelen van verstelbare bedden

? Verstelbare bedden bevatten verschillende mechanismen die de gebruiker toestaan ​​om de hoogte , kantelen of stevigheid van de matras aan te passen . Veel dwarsliggers liever een verstelbaar matras voor comfort. Deze speciale bedden bieden ook tal van voordelen voor mensen met rugklachten of bepaalde chronische aandoeningen . Uw zorgverzekering kan zelfs de kosten van een verstelbaar bed als het

Meer dan ooit