Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

De grootte van een Flat Bed Sheet

Flat lakens , ook wel bekend als top platen , zijn langer en breder dan de hoeslakens dat de matras te dekken. Vlakke platen zijn lang genoeg om te smullen onder de matras aan het einde van het bed en bedek het kussen aan het hoofdeinde van het bed . Er zijn vlakke platen voor tweeling, vol , koningin en king size bedden. Twin

Twin matrassen zijn er in twee verschillende maten . De twin size bed is 39 inch -by - 75 inch , terwijl de twee extra lange is 39 inch -by - 80 inch. De vlakke plaat grootte voor een twin bed is 66 inch -by -96 inch. Vlakke platen voor de twee extra lange matras zijn 70 inch -by - 102 centimeter . Vlakke platen voor de twee of twee extra lang kunnen afzonderlijk of in een set worden gekocht met een hoeslaken en een standaard kussensloop .
Volledige

De full size matras , ook wel bekend als een tweepersoonsbed matras , is 54 centimeter -voor- 75 inch. Vlakke plaat maten voor de volledige matras zijn 80 inch -by -94 inch. Vlakke platen voor de volledige grootte matras kan worden gekocht in een set met een hoeslaken en twee standaard kussenslopen , of afzonderlijk.
Koningin

Queen size matrassen zijn 60 inch -by - 80 inch. Queen size vlakke platen meten 90 inch -by - 102 centimeter . Queen size vlakke platen worden afzonderlijk of in sets verkocht met een hoeslaken en twee standaard kussenslopen .
King

Het kingsize matras , ook wel bekend als de Oost- koning is 76 centimeter per 80 cm terwijl de California king matras , ook bekend als de westerse koning is 72 cm per 84 cm . Vlakke platen voor een king size matras zijn 110 inch -by - 102 centimeter . Californië koning vlakke platen zijn 108 inch -by - 102 centimeter . Deze vlakke platen komen in sets met een hoeslaken en twee kingsize kussenslopen , of afzonderlijk.

Het maken van Head & Treeplanken voor Kinderbedden

Childrens sympathieën en antipathieën te veranderen zo vaak als sommige volwassenen veranderen hun sokken. Als uw zoon of dochter groeit , de prachtige slaapkamer thema dat u een jaar geleden ontworpen is opeens passe . Wanneer het tijd is om opnieuw de kamer van uw kind , in plaats van de uitgaven een arm en been op een nieuwe hoofdeinde en voeteneinde , maak je eigen met behulp van multiplex . H

Meer dan ooit