Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Wat is de meting van een Oost- King Size Bed

? Oost kingsize bedden , ook wel kingsize bedden , bieden meer slaapruimte per persoon. De bedden zijn langer voor de meeste mensen comfortabel plaats volgens Sleepy matras retailer . Als de lengte en breedte van het bed niet past door uw deuropeningen of een smalle trap , doe fabrikanten split koning matrassen en boxsprings . Oost Koning Voordelen

Oost kingsize bedden zijn 76 cm breed -voor- 80 centimeter lang . Elke persoon zou een breedte van 38 centimeter slaapruimte hebben . Kingsize bedden zijn de breedste bedden in vergelijking met dubbele , koningin en California kingsize bedden , maar de langste bed is de California koning , die 4 inch biedt meer in lengte. Twee volwassenen kunnen comfortabel slapen op een kingsize bed zonder druk .
Oost Koning Nadelen

Pasen koning matrassen zijn breed en lang , die de matras moeilijker in te passen maakt veel huizen met smalle trappen , deuren en gangen . Boxsprings zijn nog meer hinderlijk wanneer het proberen om smalle trappen en lage plafonds of scherpe hoeken te navigeren. Echter , als u wilt dat het comfort van een Oost- kingsize bed , fabrikanten maken split boxsprings en ​​matrassen .
Split Oost King

Split Oost koning matrassen en boxsprings meten 38 inch -by - 80 inch. De boxspring en matrassen worden geplaatst op het bedframe samen om een ​​kingsize bed van 76 centimeter per 80 centimeter te maken. Split matrassen en boxsprings zijn duurder dan een kingsize matras en boxspring .
Bedding

Bedding voor een Oost- koning met fit een split koning of er gesplitst kingsize bed sheet sets . Hoeslakens voor een Oostelijk koning zijn 76 inch -by - 80 inch. Split king ingerichte laken sets hebben twee hoeslakens die 38 centimeter per 80 centimeter zijn . Vlakke platen voor zowel zijn 110 inch -by - 102 centimeter . Beide sets worden geleverd met twee kussenslopen meten 20 inch -by - 40 inch .

Hoe te Kasten maken in een Captain 's Bed

Voorkomen van de noodzaak om bezittingen onder het bed verstoppen om te mengen met stofnesten en andere ondergoed , bedden kapitein bieden opbergruimte daaronder matrassen door toevoeging van lades aan een anders ongeorganiseerde ruimte. Het bouwen van je eigen bed captains kunt u geld besparen terwijl u nieuw leven in te blazen oude dressoirs. Gebruik stevige triple dressoirs die gemakkelijk kan

Meer dan ooit