Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Mijn full size bed is te groot voor mijn kamer

Hoewel het woord " bed " is opgenomen in het woord " slaapkamer ", soms is er niet genoeg ruimte voor de basics. Slaapkamers worden gebruikt voor rust , ontspanning en verjonging ; het laatste wat je wilt is stress over de vraag of je bed past. Als uw bed is te klein voor uw kamer , brainstormen over creatieve oplossingen om te bepalen hoe verder te gaan . Als u alleen woont , overweeg dan het omzetten van uw woon- of eetkamer in de slaapkamer van uw dromen , en zet uw slaapkamer in een kantoor , entertainment hol of hobbykamer . Break It Down

Als je full - size bed is te groot voor uw slaapkamer , overwegen het verwijderen van het frame. Hoofd boards en voet boards kunnen nemen extra ruimte die je niet hoeft te sparen . Stel uw bed met de boxspring en alleen matras ; Gebruik decoratieve kussens aan het hoofdeinde van uw bed om de illusie van een hoofdeinde geven . Met je bed op de grond , zal uw muur verschijnen verhoogd en maken uw kamer lijken ruimer dan het is.
Krijgen Lofty

Als het binnen uw budget , en /of deskundigheid , maak een loft ruimte voor uw bed . Dit zal de functionele ruimte van uw slaapkamer verdubbelen. Je zult een loft ruimte om in te slapen , evenals het gehele vloeroppervlak van uw kamer voor het wakker activiteiten. Je zult opslagruimte voor kleding en accessoires , ruimte voor een televisie, stereo en computer , evenals extra ruimte voor het bestuderen , gezelligheid en ontspanning te hebben. Deze oplossing is vooral nuttig voor studenten en jonge volwassenen die behoefte hebben aan het gebruik van een kleine hoeveelheid van de ruimte te maximaliseren .
Storage Solutions

Als uw volledige -size bed is te groot voor uw kamer , overweeg dan het opruimen van eventuele extra meubilair anders dan je bed . Je zult alternatieven voor de traditionele opslag zoals dressoirs , bureaus en nachtkastjes nodig ; kopen plastic containers die schuif onder je bed voor kleding en accessoires . Koop een lap bureau voor een draagbare werkvlak en krimpen van uw desktop computer naar een laptop . In plaats van een televisie die een stand vereist , monteer een flatscreen. Installeer planken voor boeken , planten , foto's en prullaria ; hang haken voor sjaals , portemonnees , riemen en hoeden . Gebruik hoge, smalle lampen die op zichzelf staan ​​in de hoek , in plaats van lampen die moeten rusten op een tafel .
Hide- a - bed

Als er geen hoeveelheid manoeuvreren en inkrimping kan u helpen om uw full- size bed in de kamer , overweeg alternatieve bed oplossingen . Koop een dag bed , futon of converteerbaar voor uw kamer ; Dit zal u toelaten om de ruimte om te werken en socialiseren tijdens de dag , en een comfortabele ruimte om te slapen tijdens de avond.

Hoe link ik een pop - up onderschuifbed & Day Bed

Zet een klein ligbed in een ruimer , meer comfortabele slaapplaats . Aansluiten van de pop-up onderschuifbed onder het ligbed met de top van het bed is een stuk schuim om het gat te dekken . Een kingsize vel helpt om de twee twin-size matrassen samen te binden . Dit werkt omdat de lengte van de kingsize matras is gelijk aan de breedte van de canape matrassen verdubbelen , en de breedte van de king

Meer dan ooit