Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe maak je een Twin Bed converteren naar een dag bed

Als je in de markt voor nieuwe meubels, maar zijn binnen het budget contraints , overweeg herbestemming stukken die je al hebt. In aanvulling op het overspuiten van technieken die het oppervlak esthetiek van een stuk kan veranderen , kunt u ook structurele aspecten aanpassen aan iets geheel nieuws te creëren. Bijvoorbeeld , kan een paar aparte hoofdeinde of een twin bed frame gemakkelijk worden omgezet in een dag bed.Things U : Houten twin bed frame nodig
Wrench
1 - op - 4 of 1 -by -3 inch boards
Schuurpapier of elektrische schuurmachine
Houtbeits
Primer
Latexverf
schiethamer
matras
Hoeslaken
Vlakke plaat of dekbed
gooi kussens
Toon meer instructies
1

Onderzoek de houten twin bed frame om te zien of het is stevig en in goede vorm . Het frame moet niet wankelen ; als dat zo is , probeer dan de bouten met een momentsleutel . Als een deel van het frame beschadigd is , koopt u een stuk van 2 - door - 4 inch hardhout en snijd het op maat op te treden als een vervanging . Kopen van 2

Meet de lengte van uw twin bedframe en als de hoogte van de bovenkant van de matras aan de bovenrand van het hoofdeinde . Noteer deze metingen .

Snijd
3 verschillende stukken van 1 - op - 4 of 1 - op - 3 - inch hout aan de lengte meting die u zojuist heeft . Het aantal stukken hout wordt namelijk bepaald door de hoogtemeting . Verdeel de hoogtemeting door de breedte van de planken , goed voor een 1/2-inch kloof tussen elk bord , om te bepalen hoeveel planken je nodig hebt.
4

verf of beits de twin bed frame en de planken je gewoon knippen . Als het frame al is gebeitst of geschilderd, zal je naar beneden hoeft te schuren met de hand of met een elektrische schuurmachine voor het aanbrengen van de nieuwe kleur . Als je gaat om het te schilderen , breng dan een laag primer en laat ze drogen alvorens een laag latex verf . Laat het frame en de planken te drogen voor zes tot 12 uur voor het monteren van de canape.
5

Affix de 1 - op - 4 of 1 - op - 3 - inch platen aan wat de rug zal worden van de dag bed . Lijn de randen van het bord met de randen van de achterwanden en zet ze vast met een schiethamer . Plaats de eerste plank een 1/2 inch boven de bovenkant van de matras en bevestig de rest met een 1/2-inch kloof tussen .

Plaats
6 uw ligbed in de gewenste positie in uw huis. Door het plaatsen van de canape gelijk met de muur , kunt u voorkomen dat u de planken te bevestigen voor de rug , als u wenst.

Maak
7 het bed door het bedekken van de matras met een matras en hoeslaken . Leg een vlakke plaat of decoratieve dekbed over de matras , stopte het in op de zijkanten en regelen diverse bijpassende kussens tegen de achterkant en zijkanten van de canape.

Bedden gemaakt van Logs

De eerste log bedden in Amerika werden gemaakt door de eerste kolonisten uit noodzaak . En als de push- westwaarts begon , beperkte ruimte in huifkarren betekende pioniers bracht niet veel meubels met hen. Het maken van meubels van hout - een overvloedige natuurlijke hulpbronnen - leidde tot de eerste log bedden . Variatie in stijl , hout , grootte en maatwerk maakt log bedden een levensvatbare me

Meer dan ooit