Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bedden >> Content

Hoe maak je een Captain 's Bed verdienen met Kasten

Making bed een zelfgemaakte , twin-size kapitein van kasten is een super eenvoudig project . Met knippen een paar eenvoudige materialen op maat door uw lokale huis verbetering winkel en - klare bovenkasten , kunt u bed een captain's maken zonder speciaal gereedschap. Zodra u koopt uw materialen , kunt u een ingevuld bed hebben in ongeveer twee hours.Things je nodig hebt
Een 36 -inch -by - 12 - inch -afgewerkte houten kastenwand
Vier 30 -inch -by - 12 - inch onafgewerkte houten wandkasten
Een 1/2-inch stuk triplex ; teruggebracht tot 39 - inch breed en 75 inch lang
Zware vloeibare constructielijm in aanbrengbuis
Twee 1 - op - 2 stukken hout in 75 - inch lengtes
Twelve 2 -inch afwerking nagels < br > Hammer
een 1 - op - 2 stuk hout in een 37 1/2-inch lengte
Finish verf of beits en borstel, Heb optionele sex show meer instructies
1

Stel de 36 -inch met 12 -inch -afgewerkte houten wandkast in plaats als de voorste kast bedbodem . kopen van 2

Set twee van de vier 30 -inch met 12 -inch -afgewerkte houten bovenkasten vlak tegen de achterzijde van de voorste kast aan beide zijden aan de buitenzijde gerichte zijde kasten maken . Het resultaat is een U-vormige configuratie van kasten als basis voor het bed van de kapitein .
3

Voer een dunne , ronde kraal van zware vloeibare constructielijm langs de buitenste omtrek van de kasten . Plaats de 1/2-inch voorgesneden triplex bovenop de gelijmde kasten en centreren de multiplex op de kasten als ligvlak . Laat de lijm drogen .
4

Voer een bochtige kraal van zware vloeibare constructielijm langs de brede kant van een 1 - op - 2 stuk hout in een 75 -inch lengte . Dan centrum en bevestig het stuk als versiering langs een lange zijde van de 1/2-inch multiplex . Zet de sierlijst op zijn plaats met een hamer en vier gelijkmatig verdeelde 2 -inch afwerking nagels en laat de lijm drogen . Herhaal deze stap om de andere lange zijde van de multiplex trimmen .
5

Run ander curvy kraal van zware vloeistof constructie langs de brede kant van de 1 - op - 2 stuk hout in een 37 -1/2-inch lengte . Dan centreren en bevestig het stuk zoals trim langs de voorzijde van de multiplex . Zet de sierlijst op zijn plaats met een hamer en vier gelijke afstand 2 -inch afwerking nagels en laat de lijm drogen .

Stain 6 of verf om het project te voltooien , indien gewenst.
< Br Aanmelden>

From:http://tuin.98905.com/furniture/beds/1002129722.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.