Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Soorten donzen dekbedden

Ganzen en eenden hebben een fijne, zeer zachte laag van dons onder hun veren . Beneden isoleert goed en zorgt voor een pluizig, zacht dekbed , zolang je niet allergisch voor gans of eend veren . Natuurlijke dekbedden kunnen worden gevuld met zuivere eend of gans naar beneden of een mengsel van dons en veren , afhankelijk van het type dekbed . Duck Down Dekbedden

Duck naar beneden wordt meestal gebruikt in minder dure dekbedden . Eidereend naar beneden wordt geplukt van eidereenden . Luxe dekbedden gebruiken eidereend naar beneden geoogst uit nesten eidereenden ' . De beneden biedt de zachtste beneden vulling. Kleinere eendenveren betekenen de stekels minder steken door het deksel , vooral als het een hogere draadtelling . De meeste economie dekbedden hebben een eendendons vulling .
Goose donzen dekbedden

ganzendons dekbedden hebben kleine deeltjes. Ze hebben meestal covers met een hogere draadtelling om de vallen buiten te houden. Ganzendons covers zijn zwaarder dan een standaard dekbedovertrek . De hogere draadtelling betekent minder vuil en puin te krijgen in het weefsel , waardoor het dekbed reiniger voor langere tijd . Ganzendons biedt dezelfde hoeveelheid isolatie als eendendons , maar aangezien ganzen worden geplukt als ze meer volwassen , veren zijn groter en bieden meer warmte dan eendendons .
Economische Dekbedden < br >

goedkopere dekbedden vaak afmixen met veren voor het vullen of gebruik goedkoper ingedeeld naar beneden . Goedkopere dekbedden hebben ook een lagere vul de macht , of minder omlaag per vierkante inch . Het dekbed heeft minder pluis, zachtheid en isolatie, maar dit kan heel goed werken als je kamer warm wordt , of u wilt een lichtere zomer dekbed. Vul het vermogen onder 500 wordt beschouwd als licht . Economische dekbed covers kan ook een lagere draad tellen .
Luxe Dekbedden

Luxe donzen dekbedden hebben meestal een fill power boven de 600 . Ze hebben ook baffle - box stiksels . Het stiksel volgt een rasterpatroon te plat en glad de beneden , waardoor het gelijkmatig verdeeld , zoals het soms samendoet up . High-end dekbedden hebben ook een 300 thread-count of hoger , met behulp van gans of dekbed voor het vullen . Luxe dekbedden hebben meestal dubbel gestikte naden voor duurzaamheid .

Wat is het verschil tussen Latex & Foam

? Vergelijking schuim en latex is een beetje lastig , is dat het materiaal genaamd schuim feitelijk wordt geproduceerd met een verscheidenheid van verschillende materialen . In feite is de stof genaamd latex is eigenlijk een element soms gebruikt in de productie van schuim . Latex Latex is een melkachtige witte stof die wordt gewonnen uit rubberbomen . Natuurlijke latex is in feite rubberdeeltje

Meer dan ooit