Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Decorating Ideas naar Put achter een ijzeren bed, dat onder een hoek

In plaats van conventioneel instellen van uw ijzeren bed tegen een rechte muur , hoek om er een centraal punt in de ruimte te maken . Vooral in een kleinere of een vreemd gevormde kamer , waarin het tegen een hoek bespaart ruimte en zorgt voor een betere visuele flow. Niet alleen laat het gebied achter het leeg . Gebruik het als een decoreren mogelijkheid om extra kleur, textuur en visuele interesse in uw ontwerp-regeling te brengen . Schermen

Het plaatsen van een scherm achter een schuine bed geeft u verborgen opslag in de kamer. Met een ijzeren bed , kies dan een decoratief scherm met een ontwerp dat de reling aanvult. Bijvoorbeeld , te brengen in een solide gekleurde scherm om je accent kleur weer te geven. Andere opties zijn een scherm met een gestreept patroon dat de staven nabootst op je hoofdeinde of een patroon dat tinten bevat van uw beddengoed ensemble .
Stellingen

Maak aangepaste vloer - tot plafond rekken die overeenkomt met de hoek van de manier waarop het bed is geplaatst voor extra display ruimte in de slaapkamer . Uitvoering ijzerdetails op de planken zal een aanvulling op de leuningen van het bed . Bevestig ze aan de muur achter het bed naar een dierbare collectie zoals glazen vazen ​​of reizen herinneringen huisvesten . Andere ideeën zijn het plaatsen van decoratieve dozen op de planken , in het bijzonder het moeilijker om lagere zie in kleinere items zoals liefdesbrieven of wenskaarten te slaan .
Stof
< p> Decoreren met stof achter een schuine ijzeren bed verzacht de hele look van de rails . Bijvoorbeeld , draperen een familiestuk quilt boven het hoofdeinde geeft het bed een traditionele of vintage beroep . Opknoping gordijnen van het plafond heeft de uitstraling van een romantische baldakijn . Een ander idee dat de dingen luchtig houdt is een kralen of franje gordijn achter het bed te hangen om visueel dicht het af , maar toch bieden gemakkelijke toegang tot het gebied .
Muurschilderingen

Versier het gebied achter het bed met verf om de hoeken van de slaapkamer staan ​​nog verder uit . Bijvoorbeeld , een tropische scène waar een grote boom is geschilderd in de hoek en takken uit om beide wanden kunt u dieren gluren van achter de tralies van het hoofdeinde omvatten . Andere ideeën zijn het schilderen van een tuin muurschildering achter het bed en het weven van de ijzeren rails met faux klimop of trailing bloemdecoraties voor een 3 - D effect ..
decoratieve accessoires

gebruik de ruimte achter het bed te brengen in een grotere decoratieve accessoire . Bijvoorbeeld , een grote potplant of decoratieve boom voegt textuur en leven aan de ruimte . Een column geplaatst achter een schuine bed geeft een ruimte om een favoriete sculptuur of antieke vaas te geven. Leg een ijzeren kunstwerk op een stand naar bed leuningen markeren. Andere ideeën zijn een grote vloer lamp met verstelbare armen voor het lezen of werken op handwerk in bed , zoals een retro chromen spin lamp of een met een moderne black metal design.

Hoe maak je een Murphy Bed Frame monteren

Als u verhuist naar een nieuwe locatie of gewoon op zoek om te veranderen van de meubels in je kamer , dan moet u uw Murphy bed demonteren . Meestal is dit project is veel gemakkelijker dan eigenlijk het monteren van het bed in de eerste plaats , en kan meestal worden bereikt in minder dan een uur . Als u van plan bent om het bed elders te gebruiken of te verkopen , werken langzaam om ervoor te zo

Meer dan ooit