Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> bedden >> Content

Ideeën voor Funky Mirrored Hoofdeinden

Je hoeft niet te veel geld aan een dramatische slaapkamer hebben. Alles wat je nodig hebt is een funky hoofdeinde dat jouw stijl past . Wanneer je spiegels gebruiken in uw hoofdeinde ontwerp je een element dat zal helpen om uw kamer licht, helder en steeds veranderende met de omgeving toe te voegen . Hergebruiken vintage spiegels of iets totaal nieuws te maken wanneer u een gespiegelde hoofdeinde ontwerpen. Glamorous Chic

Niets is meer romantisch en rijk uitziende dan een grote , vergulde spiegel . Of het nu een authentiek antiek of een zelfgemaakte reproductie , een verklaring stuk als dit maakt een funky hoofdeinde.

Extra grote spiegels met gesneden houten frames zijn verkrijgbaar bij architectonische berging winkels of is te vinden op online veilingen . Toen plaatste het achter een bed het direct transformeert de slaapkamer in een rijke ruimte om te ontspannen inch Een meer budget - vriendelijke optie zal zijn om een ​​extra grote spiegel te vinden, in de buurt van de breedte van het bed en dicht bij de hoogte van het plafond , en aanschaffen zware houten frame stukken om het aan te passen . Verf de houten frame goud dan monteren op het oppervlak van de spiegel met klittenband zelfklevende tape . Je zult een vergelijkbare rijke uitstraling te krijgen met uw eigen funky draai.
Framed Spiegel Ontwerp

woondecoratie en bouwmarkten verkopen middelgrote muur opknoping spiegels die zijn ingelijst in decoratieve vierkante of ronde frames . Bij aankoop van meerdere identieke ingelijste spiegels kunt u een funky hoofdeinde dat eruit zal zien als een dure aangepaste job te monteren. De klus te klaren in een reis door het meten van de muur de ruimte van de bovenkant van je spiegel aan het plafond , en de breedte van het bed . Kijk naar de afmetingen van de ingelijste spiegel u wilt en bereken het aantal spiegels die je nodig hebt bij het ​​verdelen van de muur de ruimte door de afmetingen van de spiegels . Bevestig ze aan de muur met klittenband , schil en plakband , in een rasterpatroon net zoals je zou tegel leggen . Neem deze funky hoofdeinde helemaal tot aan het plafond tot een dramatische aangepaste look te creëren .
Farm Fresh

Yard verkoop shoppers en degenen die de architectonische berging troll winkels weten dat uitstekende vensters zijn er in allerlei soorten en maten. Wanneer u bij ons op een grote fan raam van een oude schuur of een multi - beglazing storm venster met een funky rode verf baan heeft u de grondstoffen voor een echt opvallende gespiegelde hoofdeinde.
Custom - cut spiegelglas te passen in de ruit gebied of gewoon mounten een grote spiegel achter een rechthoekig storm kozijn en hang achter het bed op de muur. Het resultaat zal een driedimensionale hoofdeinde dat architectonisch belang toevoegt aan een cookie -cutter slaapkamer zijn. Overwegen met betrekking tot de geschilderde of chipping verf baan op de ramen met enkele duidelijke kit om jezelf te beschermen tegen krassend randen en potentiële lead paint chips.
Mini Spiegels

Een ideale project voor de obsessieve - compulsieve familielid , gebruik maken van kleine rechthoekige spiegels van uw lokale hobby winkel om een ​​uitstekende spiegel - collage hoofdeinde dat je slaapkamer funky zal creëren. Een gemakkelijke benadering van dit project is om een ​​stuk triplex de grootte die u wilt dat uw hoofdeinde te zijn en hete lijm te gebruiken om individuele spiegels hechten aan het bord te vullen snijden. Als je eenmaal begint met een rechte lijn kunt u elke spiegel " tegel " lay snel aan de raad te vullen . Een meer dramatische aanpak is om mozaïek spiegel stukken gebruiken om het bord te vullen voor een ingewikkeld ontworpen en licht deflecterende en reflecteren sluitstuk .


From:http://tuin.98905.com/furniture/beds/1002129692.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.