Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe maak je een Triple Bunkbed Zorg

Dubbele stapelbedden zijn nuttig wanneer het proberen om de vloer ruimte te besparen in een kleinere kamer . Echter, soms twee is gewoon niet genoeg . Triple stapelbedden zijn vergelijkbaar met die van dubbele stapelbedden en past in elke kamer met een standaard plafondhoogte van 8 meter . Het grootste verlies , bij het bouwen van triple stapelbedden , is hoofdruimte voor elke slaper. Elk bed is ongewoon dicht bij de ene erboven , en kan een probleem opleveren als een volwassene nodig om there.Things je nodig hebt
Meetlint
Tafelcirkelzaag
Hand sander
houtlijm < slapen br > Klemmen
Boor met stukjes Goedkope 3 -inch houtschroeven
6 2 - door - 4 borden , 75 cm lang
8 2 - door - 4 borden , 34 centimeter lang
6 1 -voor- 1 planken , 70 cm lang
8 2 - door - 6 planken , 84 cm lang
24 slotbouten met noten , 4 ½ cm lang
Doppenset
18 1 - op - 2 boards , Heb 34 centimeter lang , tonen meer instructies
1

Sand alle randen van het hout om eventuele splinters of oneffenheden verwijderen . kopen van 2

Stand twee 2 - door - 4 - door - 75 - inch borden op het werkvlak horizontaal , met 2 inch zijde rust op het werkvlak . Plaats twee 2 - door - 4 - door - 34 - inch platen verticaal aan elk uiteinde . Voer een strook houtlijm langs de uiteinden van de 34 - inch platen en sandwich ze tussen de 75 - inch platen om een ​​rechthoek te maken . Klem de stukjes in elkaar en boor piloot gaten in de buitenste planken in het 34 - inch platen om de 3 centimeter . Bevestig de planken samen met schroeven . Herhaal dit nog twee keer tot een totaal van drie lattenbodems maken .

Plaats
3 een 1 - op - 1 - inch boord aan de onderkant binnenkant van elke 75 -inch zijstuk op het bed frames . Centreer het hout , waardoor 1 inch aan elk uiteinde. Bevestig met houtschroeven om de 3 centimeter . Herhaal dit voor elke bedframe .

Plaats
4 een 84 -inch board plat op het werkvlak . Breng een rups houtlijm op een smalle buitenrand van het bord. Stand een andere 84 -inch board op zijn smalle kant en line-up van de twee planken zodat de uiteinden zijn zelfs . Druk op de planken samen en zet met klemmen . Boor gaten om de 3 centimeter langs de rand waar de twee elkaar raken . Bevestig de platen met schroeven . Herhaal dit drie keer tot een totaal van vier poten maken .
5

Plaats een bed frame , met de 1 - op - 1 boord naar de bodem , op de vloer in de kamer zullen verblijven. Plaats een been op elk van de buitenhoeken en houd vast met klemmen . Boor twee gaten 4 cm diep door elk van de beenstukken in het frame stukken , voor een totaal van vier gaten in elk been . Rijg een slotbout door elk van de gaten en zet met een moer . Herhaal dit voor elk been stuk .

Plaats
6 een 1 - op - 2 -by - 34 - inch cleat horizontaal aan elk uiteinde van het frame. Plaats de klem in het frame , zodat de bredere rand van de klampen rust op de 1 - op - 1 boards . Schroef deze vast met houtschroeven . Ruimte vier meer van deze klampen, een ongeveer elke 14 centimeter , langs de 1 -by - 1 - inch platen en vastschroeven .
7

Meet vanaf de bovenkant van de geïnstalleerde bedframe up 36 inch en maak een teken op elk been . Hebben een helper houdt het volgende bed frame zodat de onderkant van het frame is aan de 36 - inch merk . Zet vast met klemmen . Boor gaten voor de slotbouten hetzelfde als voorheen en installeer de slotbouten . Installeer de 1 - op - 2 - inch kikkers op dezelfde manier als voor het onderste bed .

Meet
8 uit de top van de middelste stapelbed 36 inch en een merkteken op elk been . Til het laatste bed frame op zijn plaats , zodat de bodem van het bed frame is op dit merk . Beveilig het bedframe met klemmen . Installeer de slotbouten op dezelfde manier als de andere twee en installeer de kikkers langs de 1 - op - 1 boards .
9

Maatregel 15 centimeter uit het onderste bed . Maak een merkteken op de benen bij deze meting . Installeer een 2 - by - 6 - door - 34 - inch board over de buitenkant van het frame in de uiteinden . Installeer tussen de benen met schroeven als een stap om naar het midden stapelbed krijgen . Herhaal tussen het midden en het bovenste bed als een stap om in het bovenste bed .
10

Zand, verf en beits naar wens .

Soorten donzen dekbedden

Ganzen en eenden hebben een fijne, zeer zachte laag van dons onder hun veren . Beneden isoleert goed en zorgt voor een pluizig, zacht dekbed , zolang je niet allergisch voor gans of eend veren . Natuurlijke dekbedden kunnen worden gevuld met zuivere eend of gans naar beneden of een mengsel van dons en veren , afhankelijk van het type dekbed . Duck Down Dekbedden Duck naar beneden wordt meestal g

Meer dan ooit